bille_001.JPG
bille_002.JPG
bille_003.JPG

1-1,5 times hypnose hos Bille på Frederiksberg

450,- / 1.100,-
Udsolgt
  • 59% rabat
  • Slutter om

Prøv 1-1,5 times hypnose hos Bille S Hansen på Frederiksberg og få hjælp til at slippe af med alt fra overflødige kilo og sukkertrang til eksamensangst

Slip af med alt fra overflødige kilo til eksamensangst

Journalist: Rose Maria Værnet

Du forbinder måske hypnose med storslåede underholdningsshows, hvor hypnotisøren som en anden standup-komiker slår bevidstheden væk under de udvalgte og tager al kontrol til tilskuernes morskab. Det er på ingen måde tilfældet med dagens tilbud på 1-1,5 times hypnoterapi hos professionelle Bille S Hansen.

Her er det kun dig og ham, og du vil være ved samme bevidsthedsniveau, som når du falder i staver eller dagdrømmer, men Bille vil være i stand til at hjælpe dig til dyb forandring.

Hypnose er den tilstand, som opstår, når sindet og kroppen er afspændt, og hypnoterapi er en veldokumenteret teknik, der har eksisteret i århundreder.

Inden din behandling indledes, fortæller Bille dig, hvordan hypnosen opleves, hvad du kan forvente af sessionen, og du kan stille afklarende spørgsmål. Bille spørger grundigt ind til, hvilke problemer eller adfærdsmønstre, du har forhåbning om at ændre. Det kan være, du ønsker at slippe af med præstationshæmmende eksamensnervøsitet, dårlig koncentration, sukker- eller rygetrang, eller gerne vil have klarhed over roden til din overvægt eller overspisning.

Din hypnose kan vare mellem 1 time og 1,5 timer, hvor du ligger behageligt tilrette i en blød stol. Mens du lytter til Billes blide stemmeføring og formuleringsteknikker, falder du i en naturlig og afslappet trancetilstand. Her kan Bille få adgang til dit ubevidste sinds positive ressourcer og arbejde med de følelser, der er forbundet med dine udfordringer og problemstillinger. Da du under hele hypnosen er ved bevidsthed, vil du på intet tidspunkt sige eller udføre ting, der er imod din etik, moral eller religionsmæssige overbevisning.

Hypnoseterapi er hurtigvirkende terapi, og i de fleste tilfælde er 2-3 behandlinger nok til at opnå den ønskede forandring. Enkelte bliver problemfri efter bare én behandling, ligesom andre måske har brug for fem behandlinger. Du kan købe så mange af dagens tilbud, som du ønsker, så du kan gøre din hypnosesession til et forløb.

Bille behandler kun én problemstilling ad gangen, men ændringen er til gengæld varig. Bille fortæller, at flere af hans klienter oplever den positive forandring brede sig til mange sfærer af deres liv. Så giv hypnosen en chance, kom til klarhed om dine problematikker og gør dig fri fra din eksamensangst, sukkertrang eller anden dårlig vane én gang for alle.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2012 til 17.03.2013.

Bookning af tid skal gøres online på www.bille-hypnose.dk

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før din aftale på tlf. 50 18 18 78. 

Ved manglende afbud eller udeblivelse er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis

Max. 450 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man, ons, fre: 9-18

Tir, tor: 12-20

Hjemmeside:

www.bille-hypnose.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

“Hej Rene..

Jeg var hos dig tidligt mandag morgen, og vi snakkede om en "ikke god nok følelse".

Jeg lovede dig at vende tilbage ang eksamen jeg skulle til onsdag..

JEG FIK MIT FØRSTE 10-TAL NOGENSINDE!!!!

- det så rart, og underligt at pludselig få det når man normalt i alle eksamener har fået 00 eller 02..

så TAK! , det jo så godt... Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine!

Med Venlig Hilsen, Louise”

(fra www.bille-hypnose.dk)

“Jeg var hos dig i slutningen af februar. Jeg har netop været til min første eksamen efter min behandling hos dig og det gik bare rigtig godt, hvilket er en stor succes for mig!!! Jubii... 

/ Kathrine fra Køge”

(www.bille-hypnose.dk)

“Her efter 2 måneder fra jeg modtog sidste behandling mht. trangen til søde sager hos dig, er det gået over al forventning. Vægtmæssigt er der røget en 2-3 kg, så det går stille og roligt ned ad bakken og jeg er rigtig godt tilfreds. Bare det, at der er blevet ”slukket” for den indre trang, som konstant pressede sig på, det er en total befrielse. Jeg føler nu, at det er mig, der suverænt bestemmer, hvornår jeg skal indtage søde sager, det er skønt at have kontrollen over sig selv igen. Og som en bigevinst har du hjulpet mig af med 20 årsneglebidderi, det kan ikke være bedre. Tusind tak for din hjælp Bille, du skulle have en medalje.

Susanne-

(www.bille-hypnose.dk)

“Hejsa

Hermed en RIGTIG god tilbagemelding efter mit besøg hos dig.

Mine permanente madtanker er forsvundet – de var der de første dage, men hver gang følte jeg kvalme. Nu dukker sangen: IT´S MY LIFE op når madtanken kommer frem. OG så bliver jeg glad for de ord.

Og jeg kan mærke at jeg har tabt mig lidt, så jeg er bestemt super glad for vores samarbejde. Jeg ar nu tid til andet end de tanker.

Fortsat god vind

Jeanette Harfeld”

(www.bille-hypnose.dk)

Aftalepart

Klinik Bille
CVR: 34886717
  • Tao Tantra
    Pile Allé 43
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation