Mackinder_001.JPG
Mackinder_002.JPG
Mackinder_003.JPG
Mackinder_004.JPG
Mackinder_005.JPG
Mackinder_006.JPG
Mackinder_007.JPG
Mackinder_008.JPG
Mackinder_009.JPG

Eksklusiv herreklip hos Mackinder Hair i KBH K

310,- / 620,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Med 1 herreklip hos eksklusive Mackinder Hair i KBH K kan du give dit hår en klipning i en salon, der kun findes én af i Danmark

Når en klipning ikke bare er en klipning

Journalist: Maja Grønbæk

Fotograf: Kim Bjærre

Gemt lidt væk fra mylderet på Strøget, i en sidegade, ligger Mackinder Hair på 1. sal. Jeg bliver mødt med et smil i den enkelt indrettede salon med masser af lys fra de store vinduer mod gaden og rar musik i højtalerne. Her hilser jeg på indehaveren Stephen Mackinder og to af de ansatte, Mette og Nicolai, som netop har gennemgået og afsluttet Mackinder Hair’s klippetrænings program, akkurat som resten af personalet har det. Altså er det klipninger af virkelig høj kvalitet, de to står klar til at give Downtowns kunder!

"Det allervigtigste for os er at skræddersy hver enkelt klipning til kunden, så den passer præcis til deres personlighed, hårtype og især hovedfacon," forklarer Mette, da jeg spørger, hvad der er særligt ved deres måde at arbejde på. "Og så lytter vi selvfølgelig til kundens ønsker, men er heller ikke bange for at sige vores mening, hvis vi synes, noget andet ville fungere bedre," siger hun.

Mackinder er den eneste salon af sin slags i Danmark. Indehaveren Stephen er oprindelig fra England, hvor han har undervist hos det internationalt anerkendte Vidal Sassoon Academy i mere end 30 år. Hos Vidal Sassoon - og dermed i salonen i København - er målet simpelt: at give kunden et naturligt og individuelt look og samtidig gerne udfordre modigheden lidt. 

Når du træder ind af døren, vil Mette eller Nicolai gøre alt hvad de kan for at skabe et look til lige netop dig - uden nødvendigvis at tænke i de seneste trends. Det vigtigste er et resultat, der passer til den enkelte. Lige nu har du altså muligheden for at komme "i kløerne" på en frisør, der ikke findes ret mange af i Danmark - og måske få en helt ny idé om, hvilke muligheder, der gemmer sig i dine lokker.

Hvis du booker næste klipning på dagen, hvor du benytter dit Downtown-tilbud, får du den til 400 kr. Du kan desuden spare 40% på farvning ifm. med tilbuddet, hvis du aftaler det telefonisk med salonen inden. 

Når du booker, er det vigtigt, at du gør det hos enten Mette eller Nicolai - vær også opmærksom på dette ved booking på nettet. Der er en genvej til Downtowns kunder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.05.2012 til 15.11.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person

 

Særlige betingelser:

Book tid på www.mackinder.dk eller ved at ringe på tlf. 33 12 36 12. Du kan booke tid hos Nicolai eller Mette - vær opmærksom på dette også når du booker på hjemmesiden. På hjemmesiden er en genvej til Downtowns kunder.

I forbindelse med tilbuddet kan du få næste klipning til 400 kr, hvis du genbooker på dagen

Du sparer 40% på farvning ifm. tilbuddet, hvis du ringer til salonen og aftaler det med dem, når du har booket din tidInformation

Åbningstider:

Tir, ons, fre: 10-17.30

Tor: 10-19

Lør: 9.30-15

 

Hjemmeside:

www.mackinder.dk

Aftalepart

Mackinder
CVR: 34035377
  • Mackinder
    Skoubogade 2, 1. sal
    
1158 København K
Vælg variation
Vælg variation