KiteDanmark_001.jpg
KiteDanmark_002.jpg
KiteDanmark_003.jpg
KiteDanmark_004.jpg
KiteDanmark_005.jpg

4 timers kitesurfing med instruktør og udstyr

599,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

KiteDanmark giver dig 4 timers kitesurfing for 1 person med instruktør og fuldt udstyr på Amager. Inviter vennerne med til sommeraction på vandet!

Luft under vingerne og saltvand under fødderne

 

Journalist: Severin Hygum og Durita Dybczak

 

Kitesurfing er en ekstremsport, der de seneste år er steget kraftigt i popularitet. Og det med god grund. Sporten kræver en del øvelse, men er en fed oplevelse, når det grundlæggende er på plads. Har man en smule tålmodighed og balance, er det en oplagt ting at afprøve sammen med én eller flere andre. Der er garanti for en anderledes, aktiv og udfordrende dag på vandet – perfekt til den danske sommer.

 

Tiden spildes ikke ude på Sydvest Pynten, hvor kurset finder sted. Der er tale om 4 timers intensiv kitesurfing med Danmarks mest rutinerede kitesurfere, og efter 20 minutter er du allerede på vandet med en drage. Den store kite-skole kan tage imod dig både i hverdage og i weekender.

 

Til at starte med vil begyndere bruge en træningsdrage, der er mindre og overfører mindre kraft fra vinden. Når man har fået en fornemmelse af teknikken med træningsdragen, får man den nødvendige teori omkring sikkerhed og forholdsregler. Dette er vigtigt for begyndere, da den 'rigtige' drage stiller højere krav til sikkerheden, men samtidig er den også sjovere og mere udfordrende.

 

Når I er kommet i gang, vil I blive introduceret til forskellige øvelser og teknikker, som træner jeres sødygtighed med bræt og drage. Her begynder det at blive rigtig sjovt, og det er oplagt at hive en eller flere venner med ud og dele oplevelsen med. Man surfer nemlig oftest 4 personer samtidig.

 

Vil man gerne blive endnu bedre og have mere tid på vandet, kan Downtown-medlemmer også købe flere 'klip' til kurset - naturligvis også til halv pris og med en besparelse på 600 kr.

 

Spring ud i det – alle kan være med, uanset alder og erfaring. KiteDanmark sørger endda for, at der efter kurset udveksles telefonnumre, og at du kommer i kontakt med andre begyndere, så I kan hjælpes ad med at komme videre i sporten.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.05.2012 til 05.11.2012.

Tidsbooking skal ske senest 7 dage før på mail KBH@Kitedanmark.dk. Skriv navn, ønsket tidspunkt, telefon- og referencenummer.


Eventuelle afbud skal ske senest 3 dage inden kursusstart, ellers indløses værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.Information

Åbningstider:

Kurserne foregår: Man-fre kl. 10.30-14.30 samt kl. 15-19. 

Lør-søn kl. 9-13 samt kl. 13.30-17.30.

 

Hjemmeside:

www.kitedanmark.dk

Aftalepart

KiteDanmark
CVR: ??

Adresse

Boyesgade 5b, 5 th
  • KiteDanmark
    Sydvestpynten, for enden af Kalvebodvej
    2791 Dragør
Vælg variation
Vælg variation