Crossfit002.jpg
Crossfit004.jpg
Crossfit001.jpg

Kom i form med Crossfit, som gør dig smidig, stærk, slank og udholdende på rekordtid. I dag kan du få halv pris på et månedskort til et af CrossFit Copenhagens tre centre

199,- / 399,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Kom i form med Crossfit, som gør dig smidig, stærk, slank og udholdende på rekordtid. I dag kan du få halv pris på et månedskort til et af CrossFit Copenhagens tre centre

Crossfit - styrke, smidighed og udholdenhed

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

Har du af og til svært ved at finde motivationen til at komme ud at træne? Så skulle du måske prøve den populære holdtræning: crossfit. Kernebegreberne er funktionalitet, intensivitet og variation - udviklet af den tidligere elitegymnast Greg Glassman fra USA.

Crossfit er en rigtig god måde at holde sin krop sund, smidig og stærk på, fordi alle muskelgrupper trænes igennem. Når du starter på et hold, vil du blive instrueret i de forskellige øvelser og teknikker. Til træningen bliver der anvendt simple og funktionelle redskaber som f.eks. klatrereb, ringe, vægtstænger, bildæk og kettlebells. Der er mulighed for både at starte på nybegynder- og almindelige hold.

Øvelserne der anvendes til træningen bygger på funktionelle bevægelser. Det vil sige, at der arbejdes med bevægelser, som indgår i hverdagen og derfor er naturlige og sunde. På den måde opnår du meget mere, end ved de statiske bevægelser, du foretager ved brug af traditionelle maskiner. Funktionelle bevægelser involverer flere led og muskelgrupper, og giver dig en større naturlig styrke.

Variationen i træningen ligger i at lave øvelserne langsomme vs. hurtige, lette vs. tunge og mange vs. få gentagelser. Det er med til at skabe variation og motivation, da du hele tiden vil blive udfordret på en nye måder.

Andreas, ejer af CrossFit Copehagen, understreger, at alle kan være med. "Du skal ikke være nervøs for, om du kan klare træningen, da hver øvelse bliver tilrettelagt, så de passer præcis til dit niveau. Du bestemmer selv, hvor meget intensitet, og hvor hårdt du vil gøre det for dig selv".

Crossfit Copenhagens lokaler har alle en særlig stemningsfuld karakter. Centeret på Nørrebro er eksempelvis i en gammel kirke. Det er med til at skabe en træningsoplevelse udover det sædvanlige og et alternativt fitness-univers.

Dagens tilbud gælder som et månedskort med 3 gange ugentlig træning eller ubegrænset månedskort i billigzonen. Med et medlemskab i CrossFit Copenhagen og CrossFit Østerbro kan du frit træne i begge centre.
Med et medlemskab i CrossFit Amager kan du pt. kun træne i det center.

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.01.2011 til 11.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gælder som et månedskort med 3 x ugentlig træning eller ubegrænset månedskort i "billigzone".

Der er ingen binding, men tilbuddet er betinget af et løbende PBS-medlemskab, som til enhver tid kan opsiges.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Nørrebro:
Mandag - onsdag: 17.00 - 20.00
Torsdag: 17.00 - 21.00
Søndag: 15.30 - 17.30

Østerbro:
Mandag: 18.00 - 20.00
Onsdag: 18.00 - 20.00
Søndag: 15.30 - 17.30

Amager:
Mandag: 18.00 - 20.00
Onsdag: 18.00 - 20.00
Lørdag: 13.00 - 15.00

crossfit.dk

Aftalepart

Crossfit
CVR: ??
 • Crossfit
  CrossFit Copenhagen
  Griffenfeldsgade 7 A
  2200 København N
 • Crossfit
  CrossFit Østerbro
  Jagtvej 217
  2100 København Ø
 • Crossfit
  CrossFit Amager
  Moselgade 37
  2300 københavn S
Vælg variation
Vælg variation