AgeLiftingMaleneValiant_001.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_003.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_004.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_005.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_006.JPG
AgeLiftingMaleneValiant_008.JPG

Få et ansigtsløft eller kropsløft med Age-Lifting

319,- / 800,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Få bugt med ældningstegn i ansigt og på krop med Age-Lifting. Behandlingen regenererer cellerne og fjerner blokader, så du ser friskere og yngre ud

Foryng dit ansigt og krop uden brug af kemiske cremer eller kirurgi .

 

Journalist: Sabina Hanford

 

Der er de dage, hvor du bare vågner, og det hele synes at hænge lidt mere, end det plejer. Jeg ved ikke, om det skyldes alder eller dårlige junkfood-vaner, men sådan en dag var det for mig i dag. Derfor fantastisk at skulle op på (jern)hesten og ud til Malene Valiant, som kunne give mig lige den Age-Lifting, der gav mig fornyet glød og vitalitet.

 

I sine hyggelige omgivelser på Mariendalsvej på Frederiksberg sørger Malene Valiant for 1 times naturligt ansigtsløft. Du kan også vælge at få løftet steder på kroppen. Behandlingen genskaber dens naturlige energier, løfter og forynger din hud. Ved at aktivere dine cellers grundenergi bliver hele dit system lettere og dine muskler begynder at slappe af, så din hud kan regenerere sig. Gennem en kombination af målrettede frekvenser og energiske strømninger øges blodtilførslen og cellernes vitalitet forøges. Dine celler vil naturligt genoptage deres oprindelige struktur.

 

Age-Lifting er en del af Access Consciousness systemet og kan bruges af alle. Du kan også sagtens modtage andre behandlingsformer samtidig med, da det ikke modvirker virkningen af medicin eller anden terapi.

 

Malene Valiant fortæller mig, at det ofte er overbevisninger, holdninger og beslutninger, som skaber blokeringer, der mindsker vitaliteten og energien i din krop. Derfor inkluderer Age-Lifting en udligning af disse gennem Access Consciousness metoden. 

 

Resultatet er, at du stråler mere, og din hud får en dybere glød. Du ser yngre og gladere ud. Ofte kan du se virkningen allerede efter første behandling, men dog kræves flere behandlinger for at opnå dit ønskede resultat. Desuden vil du mærke en helt fantastisk ro og afslappethed i kroppen. Måske vil du mærke en sitren og varme i kroppen og måske falde i søvn under behandlingen.

 

Ønsker du, at din krop skal se ud, som du helst vil have, så fat tilbuddet og start på en fantastisk forvandling.

 

Der er fleksible åbningstider og du booker din tid via online booking på malenevaliant.dk eller så du ringer til Malene Valiant og aftaler en tid, der passer dig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2012 til 01.09.2012.

Bestil tid online på malenevaliant.dk eller tlf.: 61281655

 

Max 1 værdibevis pr. person

 

Max 140 værdibeviser til salg24 timers afbud, ved udeblivelse indløses bevis.Information

Åbningstider:

Åbningstider efter aftale

 

Hjemmeside:

www.malenevaliant.dk

Aftalepart

Malene Valiant
CVR: 0

Adresse

Mariendalsvej 60
Frederiksberg C
  • Malene Valiant
    Klinikken på Mariendalsvej
    Mariendalsvej 60
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation