Shensheng_001.jpg
Shensheng_002.jpg
Shensheng_003.jpg
Shensheng_004.jpg
Shensheng_005.jpg
Shensheng_006.jpg
Shensheng_007.jpg
Shensheng_008.jpg
Shensheng_009.jpg
Shensheng_010.jpg
Shensheng_012.jpg
Shensheng_013.jpg
Shensheng_014.jpg

Nyd 1 times traditionel kinesisk helkropsmassage

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 1 times kinesisk helkropsmassage hos Shensheng Klinik på Østerbro. De bruger teknikker som tryk- og håndkantsmassage, zoneterapi & ansigtsmassage

”Nu ved jeg, hvordan det føles at blive æltet igennem”

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtowns fotograf Kim gør store øjne, da massør Yu Cui begynder at klappe på mine fødder, efter hun grundigt først har nulret dem og gnubbet mine fødder.

 

”Hold da op. Du bliver virkelig æltet igennem,” udbryder han spontant og noget misundeligt. ”Det er for at ramme de rigtige akupunkturpunkter og varme fødderne op, så de er klar til fodmassagen,” forklarer Alex Etcheien, der har klinikken sammen med Yu Cui.


”Er det dér ikke fodmassagen?,” udbryder fotograf-Kim lamslået, og det er jeg også.’Helkropsmassage’ er slet ikke omfattende nok til at beskrive det, jeg oplever. Alt på min krop bliver masseret igennem med en sjælden kinesisk grundighed.

 

Nogle af områderne får flere gange eksempelvis mine fødder, der både bliver varmet op og masseret. Yu Cui er uddannet i Kina og Japan og bruger østlige massageteknikker, der virkelig tager fat og virker regulerende på kroppens meridianer

 

Jeg bliver både trykmasseret og håndkantsmasseret, og jeg får pulserende massage, zoneterapi, ansigtsmassage, hovedbundsmassage og meget mere. Selv mit bryst får en grundig tur. Det er ellers et område, som ofte bliver overset. Det er måske fordi, området opfattes som intimt og privat i Vesten – men sådan er det ikke i Østen. Yu Cui masserer min brystmuskulatur i dybden, og jeg kan tydeligt mærke, hvordan spændinger bliver løsnet.

 

I dagens anledning får jeg en smagsprøve på både Yu Cuis’ og Alex’ massageteknikker.  Under normale omstændigheder er det Yu Cui, der behandler, mens Alex træder til ved spidssituationer. Lige meget hvem du møder i klinikken, kan du glæde dig til en ekstraordinær massageoplevelse, du sent vil glemme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2012 til 31.08.2012.

Max. 300 værdibeviser til salg. 

 

Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Bookning skal ske online på www.shenshengklinik.dk

 

Bliver du forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst. 

 

For kvinder anbefales det at komme uden makeup pga. ansigtsmassagen. Information

Åbningstider

Man-fre: 10-17

Lør, søn og helligdage: Efter aftale

 

Hjemmeside

www.shenshengklinik.dk

Aftalepart

Shensheng Klinik
CVR: 33996977

Adresse

Ndr. Frihavnsgade 73
2100 KBH Ø
  • Shensheng Klinik
    Ndr. Frihavnsgade 73
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation