thor_001.JPG
thor_002.JPG
thor_003.JPG

50% på en times afstressende, forløsende, lindrende og dybdegående kropsterapeutisk massage ved Thor Storm, der er uddannet kropsterapeut ved Body SDS

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en times afstressende, forløsende, lindrende og dybdegående kropsterapeutisk massage ved Thor Storm, der er uddannet kropsterapeut ved Body SDS

Fantastisk forløsende kropsterapi

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Er din krop vintertræt? Trænger du til fornyet energi og overskud? Med dagens tilbud får du velfortjent selvforkælelse i form af en hel times forløsende og afstressende kropsterapi ved kropsterapeut Thor Storm, der er uddannet ved Body SDS.

Hos Thor Storm får den klassiske kropsmassage baghjul. Udover at anvende dybdemassage i sit arbejde med kroppen, benytter han en bred vifte af andre teknikker, såsom unikke, pulserende massageteknikker, akupressur, tryk på særlige zonepunkter samt ledfrigørelse. Kropsterapi minder ikke om noget, som du tidligere har prøvet.

Behandlingen starter med, at man ligger på ryggen med et dejlig varmt tæppe over sig. Og så går kropsterapien i gang fra top til tå - ingen spændinger går Thor Storms næse forbi. Derefter er det ryggen, nakken og bagkroppens tur. Man kan virkelig mærke, at der bliver løsnet gevaldigt op efterhånden som kropsterapien omhyggeligt skrider frem.

Behandlingen kan godt føles lidt hårdhændet, i hvert fald hvis du regner med at få en klassisk wellnessmassage, for det er der bestemt ikke tale om - kropsterapi er langt mere dybdegående. Thor Storm går virkelig ind og arbejder i dybden med kroppens muskel- og ledspændinger. Det kan godt være lidt smertefuldt indtil musklerne er blevet bearbejdet, men når man svæver derfra efter en times forløsende behandling, er det det hele værd.

Hvis man ønsker det, kan Thor Storm udover at forbedre kroppens fysiske form også arbejde med den psykiske trivsel. Ved kropsterapi kombineres kropsmassagen med simple åndedrætsøvelser og giver mulighed for at arbejde med din personlige udvikling. Kropsterapi giver dig en helt ny følelse af indre ro og øger din kropsbevidsthed. Efter en times behandling hos Thor Storm kommer du ud med en helt ny følelse af velvære og overskud, og din krop vil være dig evigt taknemmelig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.01.2011 til 01.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 350 værdibeviser til salg.

Afbud skal ske seneste 24 timer før den planlagte behandling, ellers tæller det som en behandling.

Man skal oplyse downtown.dk referencenummer når man bestiller tid.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbent alle dage, men åbningstider kan variere. Så ring og aftal tid.

www.emote.dk

Aftalepart

Emote
CVR: ??
  • Emote
    Emote Exclusive
    Nørregade 47
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation