SolomonSound_001.JPG
SolomonSound_002.JPG
SolomonSound_003.JPG
SolomonSound_004.JPG
SolomonSound_005.JPG

Få en ekstraordinær oplevelse med 1½ t. lydhealing

295,- / 1.150,-
  • 74% rabat
  • Slutter om

Få en oplevelse ud over det sædvanlige med 1½ times lydhealing hos Judy Solomon. Du får den succesfulde Soul Voice TM behandling med 74 % rabat

Stemmen er et kraftfelt af energi

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Fra Jagtvejs myldrende liv træder jeg ind hos Solomon Sound Healing. Da jeg lukker døren bag mig, forsvinder de sidste stemmer og bilmotorer. Jeg står et kort øjeblik og indtager rummet med mine øjne og ører, inden en meget smuk kvinde kommer ned ad trappen. Det er Judy Solomon, der er certificeret Soul VoiceTM behandler.

Vi starter med en samtale, hvor jeg fortæller Judy om min situation lige nu og her. Efter sammen at have fundet frem til en intention med min healing, viser hun mig hen på en blød madras med et blomstret tæppe, hvor jeg skal ligge med lukkede øjne. Judy starter sessionen med en smuk, nærmest gotisk, melodi og går derefter over i en følsom snøftelyd, der bliver til kraftfulde hulk. 

Rummet er en lydkuppel, der blomstrer med sukken, stønnen, gispen, stammen, hvisken, og latter – og midt i det hele ligger jeg som en magnet for alle lydene.

I vesten er vi opdraget til ikke at give udtryk for grimme lyde og negative følelser, og det føles derfor overvældende at høre Judy Solomon bruge hele følelsesregisteret. Det er dybt fascinerende og på sin vis også smukt at høre dybfølt hulken og gråd. Jeg føler en lethed i kroppen, som var det mig selv, der havde udfoldet alle mine følelser.

Da healingen er forbi, giver Judy mig ”lektier” for. Det er små individuelle øvelser, der fasttømrer den sindstilstand, som healingen har skabt i mig. Det hjælper healingsprocessen til at integrere sig i min krop og skabe frirum for alle mine følelser.

Tilbage i menneskemyldret på Jagtvej er jeg helt glad, og jeg kan kun anbefale alle at prøve lydhealing efter Soul voice™ metoden hos Solomon Sound Healing.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2012 til 14.11.2012.

Bookning skal ske på judy@solomonsoundhealing.com. 

Hvis du bliver forhindret i at møde op til din behandling, bedes du aflyse denne senest 24 timer før på tlf. 26 66 33 38 af hensyn til klinikkens planlægning ellers er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis. 

I forbindelse med tilbuddet kan du booke op til 2 efterfølgende behandlinger til 750 kr. stykket.Information

Åbningstider:

Man-fre: 14-20

Hjemmeside

www.solomonsoundhealing.com

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Jeg kan varmt anbefale Judy Solomon og den måde, hun anvender lydhealing. Hun har en enestående evne til at se, hvad du har brug for på et dybt plan og kan skabe den tillid og tryghed, der gør, at du tør hengive dig til en proces, der kan være smertefuld, men healende. Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, hun har givet mig og ser et stort potentiale i metodens anvendelse både overfor privatpersoner og indenfor en virksomheds rammer.

- Marianne Saxtorph, jurist og konfliktmægler

At møde Judy er en oplevelse i sig selv. Hendes stemme og lydspectrum er grænseløst. Med hendes blidhed og nærvær gør hun dig tryg. Yndefuldt forfører hun dig ind i sit univers og med sin vildskab og ekspressivitet rusker hun smerten ud og efterlader dig let som en fjer.

- Marie Gjessing, designer

Aftalepart

Solomon Sound Healing
CVR: 33814860

Adresse

Jagtvej 17
2200 KBH N
  • Solomon Sound Healing
    Jagtvej 17
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation