KranioSakralterapiFeelGood_001.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_002.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_003.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_004.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_005.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_006.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_007.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_008.JPG
KranioSakralterapiFeelGood_009.JPG

Nyd 1 times kranio-sakral terapi hos Feelgood i Kbh Ø

299,- / 690,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Kom dine smerter til livs med 1 times kranio-sakral terapi hos Feelgoods behandler Bente Skovborg i Kbh Ø, som er ekspert i at afhjælpe ryg- & lændesmerter

Feelgood - så simpelt er det gode liv

Journalist: Rose Maria Værnet

Feelgood ligger i Bogensegade på Østerbro, og selvom det er anden gang, jeg sætter mine fødder i behandlerstedet, bliver jeg på ny overrasket over, at der gemmer sig hele 300 kvadratmeter lyse lokaler til ren livsnydelse lige her. Sidste gang, jeg besøgte Feelgood, blev jeg belønnet med fem kvarters sansefuld yogamassage af den sympatiske indehaver, Metthe, og i dag er det den populære behandling kranio-sakral terapi, jeg skal lægge krop til.

Feelgoods KST-behandler, Bente Skovborg, er særligt dygtig til at afhjælpe de ryg- og lændesmerter, som mange mennesker, går ubehandlede rundt med. Men da min ryg i forvejen er smidig og smertefri, giver Bente mig en behandling mod mine skrivekløeforårsagede nakke- og skuldersmerter i stedet. Kranio-sakral terapi, der skal hjælpe det centrale og autonome nervesystems funktioner, kan nemlig efter sigende være effektiv på alt fra hovedpine og fordøjelsesproblemer til koncentrationsbesvær og søvnproblemer, så din behandling bliver virkelig din behandling – skræddersyet efter din krops behov.

Gennem en indledende samtale om min krop og eventuel medicinering og en række øvelser af smidighed, balance og spændinger, får Bente en idé om min krops tilstand. Da selve behandlingens berøringer er så blide, at jeg knap mærker, hvad der reelt foregår, kan de indledende øvelser ved gentagelse efter behandlingen give en idé om den forandring, der er sket på kun en time. 

Mine omtrent tre kvarter på briksen i det zen-inspirerede lokale er virkelig afslappende. Sessionen består af helt nænsomme tryk, der svarer til tyngden af et A4-papir mod mit kranie, min nakke, mine skuldre og min lænd. Bentes hænder er varme, og jeg får fornemmelsen af en healende effekt under huden. Undervejs spørger hun til trykkenes virkning, venter tålmodigt på min krops respons og takker, når hun mærker den give slip. Og den giver slip; efterhånden som jeg får mere tillid til Bentes berøringer, falder jeg hen i en søvnlignende tilstand.

Da behandlingen er overstået tjekker Bente igen min krops smidighed og jordforbindelse med de samme øvelser som tidligere. Og hvor jeg før mærkede en klar styrke i min højre side over for min venstre, både hvad angik styrke og balance, er siderne nu udlignet en smule, ligesom jeg er frisk og afspændt oven på behandlingen.

Så humper du rundt og døjer med ondt i ryggen eller lænden, eller har du ondt andre steder og mod på en anderledes behandling, er det måske netop Feelgood og Bente Skovborg, du skal tilse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2012 til 14.08.2012.

Booking skal ske online på feelgood.dk. For spørgsmål vedrørende behandling eller booking, kan Bente kontaktes hverdage fra 8-9 på tlf. 23 62 80 48.  Der kan alternativt bookes på Feelgoods hovednummer 60 60 90 30 hele dagen.

Max. 1 værdibevis pr. person

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Hjemmeside:

www.feelgood.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Feelgood.dk
CVR: 21263044

Adresse

Bogensegade 8
2100 KBH Ø
  • Feelgood.dk
    Bogensegade 8, 1.th.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation