Bio_balance_001.jpg
Bio_balance_002.JPG
Bio_balance_003.jpg
Bio_balance_004.JPG
Bio_balance_005.JPG

Kropsscanning, analyse & test hos BioBalance

599,- / 1.300,-
 • 54% rabat
 • Slutter om

Optimer din krops balance - få 1 kropsscanning og vælg ml. 1 analyse & behandling el. 1 vitamin- & mineraltest med balancering hos BioBalance i Kbh N

Din krop i balance

Journalist: Rose Maria Værnet

Bio-resonans er en moderne tilgang til optimering af sundhed og helbred. Med det holistiske perspektiv er der fokus på hele kroppen og dens ubalancer i stedet for på enkelte problemområder, smerter eller symptomer. Selvom kroppen er selvhelende, kan den nemlig i visse tilfælde have brug for hjælp til at fjerne blokeringer og ubalancer, der hindrer helingen af specifikke problemområder.

BioBalance hos Klinik Kropskompagniet i Guldbergsgade tilbyder fulde kropsscanninger, sundhedsanalyser og vitamin- og mineraltests, som kan gøre det synligt, hvori din krop har brug for bioresonansbehandling. 

Med dagens tilbud får du en fuld kropsscanning og kan så vælge imellem efterfølgende analyse og behandling eller en vitamin- og mineraltest med balancering. Gennem begge behandlinger rettes der op på de fundne ubalancer, så kroppen får optimale vilkår for selv at hele eventuelle problemer eller skavanker såsom led- og muskelsmerter, betændelsestilstande, stress, sukkertrang eller vægtproblemer.

Scanningen og behandlingen er fuldstændig smertefri og foregår ved, at du ligger på en briks med elektrodebånd om håndled og ankler. Ved hjælp af et computerbaseret analyseprogram udarbejder scanneren en profil over ubalancer i din krop, som efterfølgende anvendes til at finde den helt rigtige form for bio-resonansbehandling. Behandlingen er en slags elektromagnetisk terapi, der sender smertefri bio-resonansfrekvenser gennem kroppen og dermed optimerer eksempelvis din vitamin- og mineralbalance.

Mange oplever allerede en forskel i kroppen efter kun én bio-resonansbehandling, men bedringen afhænger naturligvis af din individuelle balancetilstand. For optimal balance opfordrer BioBalance til opfølgende behandlinger og tilbyder i forbindelse med dagens tilbud alle Downtown-brugere en pakke med 4 behandlinger à 1,5 time for kun 2900 kroner.

Betingelser

 • Kan indløses fra 14.05.2012 til 14.09.2012.
 • Bestil tid og oplys referencenummer på tlf. 23 67 61 95. Afbud skal ske senest 2 dage før aftalt tid. Ellers kan værdibeviset blive betragtet som brugt. Værdibeviset gælder kun til BioBalances klinik i Kbh N.
 • Værdibeviset kan indløses fra den 14. maj til den 14. september 2012.
 • Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

 • Åbningstider:
  Efter aftale.
 • Hjemmeside:
  www.bio-balance.dk
 • Sig hej til Reminder:
  Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

BioBalance
CVR: 27441890

Adresse

Guldbergsgade 25, kld.
2200 Kbh N
 • BioBalance
  Klinik Kropskompagniet
  Guldbergsgade 25, kld.
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation