Nalini_hot_yoga_001_2_.jpg
Nalini_hot_yoga_002.jpg
Nalini_hot_yoga_003.jpg
Nalini_hot_yoga_004.jpg
Nalini_hot_yoga_005.jpg

3 Hot Yoga-introklasser i lækre omgivelser hos Nalini Yoga

147,- / 295,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Prøv 3 Hot Yoga-introklasser i Nalini Yogas varme og velduftende yoga-sal på Christianshavn – det er hjertevarm træning, der styrker både krop og sind

Hjertevarm Hot Yoga i 37,5 grader tilpasset den nordiske livsstil

Journalist: Caroline Tingbjerg

Fotograf: Alexander Banck Petersen

Da jeg træder ind i Nalinis yogasal for første gang, tænker jeg ”hold da op, her er varmt.” Ikke som et fugtigt drivhus, mere som en varm sommerdag. En lækker duft af lavendel, dæmpet belysning og et lunt, rent betongulv fylder mig med ro, da jeg nyder ti minutters ro, inden undervisningen starter. Selvom holdet er fuldt booket er der god afstand til sidemanden – og det er rart kun at dryppe på sin egen måtte, når sveden begynder at løbe.

Og sveden løber – jeg har aldrig svedt så meget i mit liv – og det er rart hele vejen igennem timen. Læreren hjælper med enkelte, små rettelser min nybegynderkrop ind i stillingerne. Jeg har rigtig god plads til at være begynder, og min frygt for at blive utilpas i varmen forsvinder hurtig.

Nalinis indehaver Mari Nordstrøm forklarer: ”Vi varmer salen op til 37,5 grader, som er kroppens egen balance-temperatur. Du genkender så at sige temperaturen og bliver ikke stresset og svimmel. Skruer vi højere op, risikerer du at overophede og blive stresset – og selvom det kan give et adrenalinkick, bør du aldrig presse kroppen så hårdt, at du bliver svimmel og utilpas,” forklarer Mari. Hun uddyber: ”Yoga handler om at skabe balance både fysisk, psykisk og spirituelt.”

Mari Nordstrøm fungerer som yogaterapeut og har flere internationale yogalærer-uddannelser på cv’et.  Hun arbejder hele tiden med at udvikle nye former for Hot Yoga. 

Jeg prøvede en søndag med Hot Gentle. Her var tempoet helt anderledes langsomt, og timen var et mix af blide flowøvelser og siddende og liggende stillinger. Én lang, varm pause fra min hektiske og travle hverdag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2012 til 12.08.2012.

Introforløbet giver dig 3 valgfrie yogaklasser hos Nalini Yoga, der tilbyder Hot Yoga, Astanga Yoga, Gravid Yoga, Yin Yoga, Restorativ Yoga og flere andre klasser.

Du får tilsendt en mail med brugernavn og adgangskode samt detaljeret info om, hvordan du aktiverer dit intro-forløb.



Information

Åbningstider:

Se Nalini Yogas ugeskema her

Hjemmeside:

www.nalini-cph.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Jeg lovede at vende tilbage med tidens hotteste træningsform, og det skal tages helt bogstaveligt. Det meste af København er nemlig røget på Hot Yogahos Nalini på Christianshavn. Hot yoga foregår i 37 graders varme, så du bliver godt og grundigt udrenset (læs: sveder), mens du bliver guidet gennem de klassiske asanas, der styrker og strækker hele kroppen.”

(Set på ilovebeauty.dk)

Aftalepart

Nalini Hot Yoga ApS
CVR: 35857583

Adresse

Vognporten 11
Albertslund
  • Nalini Hot Yoga ApS
    Wildersgade 10, st.
    1408 København K
Vælg variation
Vælg variation