sushi_001.jpg
sushi_002.JPG
sushi_003.JPG

Halv pris på en lækker sushimenu for 2 personer hos den nyåbnede A Sushi på Amagerbrogade

273,- / 547,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på sushimenu for 2 personer hos nyåbnede A Sushi. Den enkle tilberedning og respekt for råvarerne gør denne lille perle særlig lækker

A Sushi - dit nye stamsted

 

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Så er der kommet en ny japansk sushi-restaurant midt på Amagerbrogade. Her står to professionelle sushi-kokke klar til at forkæle dig med lækkert frisk håndlavet sushi. Bag A Sushi står Anders Eriksson, som startede restauranten oktober sidste år med visionen om både at lave Københavns bedste sushi og byens bedste japansk a la carte-menu. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af saftige sticks, yakisoba, velsmagende supper, don buri, delikate forretter og appetitlige desserter til den søde tand

Med dagens tilbud har du mulighed for at tage din mad med hjem eller nyde den i A Sushis hyggelige restaurant. Indretningen er enkel og moderne. I det flotte højloftede lyse rum står borde og stole i mørkt rustikt træ i flot kontrast til det lyse lokale, de elegante lamper og det åbne køkken i stål, hvor sushien bliver lavet.

Hos A sushi gås ikke på kompromis med kvaliteten. Her anvender de kun gode friske råvarer. Alt maden laves fra bunden og efter alle kunstens regler. Anders er uddannet sushikok fra USA og står selv i køkkenet, og sørger for, at det mad der bliver serveret er i topkvalitet.

Anders vil lave byens bedste sushi, og det vil han gerne vise frem: "Ved at vi har et åbent køkken, kan vores gæster følge med i, hvad vi laver. Vi har intet at skjule, og vi har fået rigtig god respons, fordi mange finder det rigtig spændende at se, hvordan vi tryller i køkkenet, mens de venter. Vi ønsker at lave byens bedste sushi".

Forkæl dig selv og en du holder af med dagens tilbud, der byder på en lækker sushimenu for to til kun den halve pris. Kom ind og hent maden, eller bliv og nyd den i A Sushis utrolig hyggelige omgivelser.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.01.2011 til 10.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Kan bruges både som take away og i restauranten.

Take away eller bordbestilling skal ske senest dagen før.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses i den forbindelse.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag: Lukket

Tirsdag - torsdag: 15.00 - 22.00

Fredag - Lørdag: 15.00 - 23.00

Søndag: 15.00 - 22.00

www.asushi.dk

Anmeldelser

AOK

"Super sushi restaurant! Maden er frisk, veltillavet og utrolig lækker".

Set på www.aok.dk

Aftalepart

A Sushi
CVR: ??
  • A Sushi
    A sushi
    Amagerbrogade 20
    2300 København
Vælg variation
Vælg variation