chili_001.JPG
chili_002.JPG
chili_003.JPG

Halv pris på buffet for to personer hos Chilimili Hot. For blot 129,- får I varme orientalske retter, lækre salater, drikkevarer, dessert og kaffe. Velbekomme

129,- / 258,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på buffet for 2 personer hos Chilimili Hot. For blot 129,- får I varme orientalske retter, lækre salater, drikkevarer, dessert og kaffe. Velbekomme

Orientalsk fråseri

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Tag en bid af Nørrebro hos Chilimili Hot, der ligger på hjørnet af Hillerødgade og Lundtoftegade. Del dagens tilbud med en du holder af og mæsk jer i alle de lækre sager.

Den første Chilimili åbnede i 2007 og siden da er tingene gået stærkt. Chilimili er nu en hel lille kæde af spisesteder og er efterhånden blevet mange menneskers foretrukne sunde alternativ til fast food på grund af deres store udvalg af lækre salater.

Chilimili Hot er endnu et skud på Chilimili-stammen og adskiller sig fra de andre spisesteder i kæden ved udover at byde på en masse lækre salater også at have en hel del varme retter på menuen. I den varme buffet kan I vælge mellem et bredt udvalg af orientalske retter såsom forskellige indiske retter, butter chicken, köfte, karrybønner, grillspyd og meget meget mere. Der er frit valg på alle hylder!

Derudover kan I mæske jer i Chilimilis mange berømte salater. Hvad med at sætte tænderne i en bulgursalat, pestopastasalat, olivensalat eller måske en lækker fetaostsalat? Naturligvis findes der også forskellige slags lækkert tilbehør såsom humus, chilipesto og tzatziki.

Inkluderet i dagens tilbud er drikkevarer ad libitum til at slukke tørsten. Her kan frit vælges imellem forskellige slags sodavand eller kildevand.

Til dessert byder Chilimili Hot på den pakistanske delikatesse kheer, der består af søde ris og smager helt fantastisk. Dertil kan I vælge mellem forskellig slags kaffe - eller hvad med en kop dejlig varm kakao?

Med dagens tilbud fra Chilimili Hot kan selv den store sult blive stillet. I kan spise alt, hvad I overhovedet orker og samtidig få et lille pift af dejlige Nørrebro med på vejen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.01.2011 til 10.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bordbestilling påkrævet.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved bordbestilling.Information

Åbningstider:

Mandag-søndag: 17-00-22.00

Anmeldelser

dethitter.dk

"Ekstrem godt mad!"

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Chilimili Hot
CVR: ??

Adresse

Hillerødgade 30a
2200 KBH N
  • Chilimili Hot
    Chilimili Hot
    Hillerødgade 30a
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation