Brain_Body_001.JPG
Brain_Body_002.JPG
Brain_Body_003.JPG
Brain_Body_004.JPG
Brain_Body_005.JPG
Brain_Body_006.JPG
Brain_Body_007.JPG
Brain_Body_008.JPG
Brain_Body_009.JPG

Nyd 75 min. dybdegående kropsbehandling i Kbh. K

245,- / 490,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Mærk 75 minutters dybdegående kropsbehandling hos Bettina Belmadani, der er vant til at arbejde med sportsfolk og toptuner din krop til at præstere

Bliv klar til den store præstation

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Det kræver noget ekstra – både fysisk og psykisk – at være elitesportsudøver. Det ved Bettina Belmadani, som er med, når de hårdslidende cykelryttere på Team Rynkebys Rigshospital-hold skal præstere dag efter dag. Kollegaen Rebekka Müller Karlsen behandler også både I de flotte lokaler på Gråbrødretorv og Team Rynkeby. Downtowns udsendte var forbi Bettina Belmadani til en grundig behandling, der så sandelig også virker på os, der ikke er elitesportsudøvere.

”Jeg har arbejdet meget med folk, der dyrker sport på eliteplan. Og skal du eksempel løbe et maraton eller gennemføre en Iron Man, har jeg som behandler kompetencerne til både at gøre kroppen klar i dagene op til samt lindre og afspænde efter en udmattende præstation,” siger Bettina, mens jeg lægger mig til rette på briksen i det store, lyse lokale på Gråbrødretorv.

Under behandlingen udfører Bettina en lang række forskellige teknikker, der blandt andet involverer lymfesystemet, muskler, led og medianbaner. Bettina er god til at gå til den uden det gør ondt, og jeg får blandt andet løsnet op for nogle spændinger i lænden og en rar nakkemassage. En grunding omgang, hvor der er god tid til det hele med de i alt 75 minutters behandling.

Bettina har også behandlet deltagere til ALT For Damernes kvindeløb og har tidligere uddannet sig til coach og fungeret som coach. Så skal du gennemføre en stor sportspræstation til sommer, er du kommet til det helt rette sted.

Som en lille bonus tilbyder Bettina og Rebekka 25 % rabat, hvis du får lyst til at komme igen inden for 14 dage. 

Varme anbefalinger herfra og rigtig god fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.05.2012 til 12.11.2012.

Max. 300 værdibeviser til salg.

De 75 minutter er inkl. samtale og omklædning.

Tidsbooking skal ske på mail belmadani@brainandbody.dk eller på tlf. 26 19 82 28.

Booker du som Downtown-kunde en ny tid indenfor 14 dage, får du 25% rabat på den efterfølgende behandling.

Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibevis af hensyn til klinikkens planlægning.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Hjemmeside:

www.brainandbody.dk

Aftalepart

Brain & Body
CVR: 0
  • Brain & Body
    Gråbrødretorv 14B, 2. sal i baghuset
    1154 København K
Vælg variation
Vælg variation