San_Pellegrino_001.jpg
San_Pellegrino_002.jpg
San_Pellegrino_003.jpg
San_Pellegrino_004.jpg
San_Pellegrino_005.jpg

Få 12 eksklusive San Pellegrino-vand + 1 sodavand

179,- / 360,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hent 12 eksklusive San Pellegrino med eller uden bobler på glasflasker á 75 cl. Du får også 1 smagsprøve på deres sodavand med grape eller blodappelsin

Vi er store fans af mineralvand fra San Pellegrino

Journalist: Severin Hygum

God mad, vin og en lækker mineralvand hører sammen som forår og kådhed. Du kan vælge mellem San Pellegrino med brus eller Acqua Panna uden brus, og du får en kasse med 12 stk. à 75 cl samt en smagsprøve på en af de to sodavand. Sodavanden er kendt for et højt frugtindhold og lavt sukkerhold med en helt unik smag. Glæd dig til gourmet-bobler på bordet!

Der er masser af gode grunde til at drikke rigeligt med vand. Du får en smukkere hud, vand er godt for kroppen, og det giver ekstra energi. Og ja, så står en god mineralvand bare rigtig godt til et veltempereret glas rødvin. Og med lækre, dugfriske glasflasker i køleskabet, bliver det ikke lettere.

Italienske San Pellegrino er elsket verden over. De har navn efter den lille by San Pellegrino i bjergene i det nordlige Milano. Den udspringer fra en 400 meter dyb aquifer i bunden af en dolomite-klippe, blandt kalk og vulkanske sten. 

Det giver vandet et højt mineralindhold og en bemærkelsesværdig høj mængde af sulfater, hvilket gør den til en af de få ægte akaliske vandtyper. Sammensætningen blev undersøgt allerede i 1778, og vandet har ikke ændret sin komposition siden da, trods vor tids forurening.

Bonusinfo: Det siges, at Leonardo da Vinci var den første kendis, der tabte sit hjerte til denne vand. Nu er det din og vennernes tur.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.05.2012 til 12.06.2012.

Vælg mellem en kasse San Pellegrino eller Acqua Panna. Indholdet i de enkelte kasser kan ikke mixes, men man kan godt købe flere forskellige kasser.

Du skal afhente dit køb her fra mandag d. 14. maj:

Downtown Drop Point

Trommesalen 7, st.

1614 København V

Man-tor ml. 15-18, fre 15-17.



Information

Åbningstider:

Man-tor ml. 15-18, fre 15-17

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

San Pellegrino
CVR: 32890008
  • San Pellegrino
    Downtown Butikken
    Trommesalen 7, stuen
    1614 København V.
Vælg variation
Vælg variation