A_20Afrodite_001.jpg
A_20Afrodite_002.JPG
A_20Afrodite_003.JPG

50% på en times skønhedsbehandling hos Afrodite Hudpleje. Du får en detox-ansigtsbehandling inkl. parafinmaske til hænder og 15 min. rygmassage

348,- / 697,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

50% på en times skønhedsbehandling hos Afrodite Hudpleje. Du får en detox-ansigtsbehandling inkl. parafinmaske til hænder og 15 min. rygmassage

Skønhedsgudinden

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Stop op og kig dig selv i spejlet. Hvornår gjorde du sidst noget, som var udelukkende til ære for dig selv? Trænger din hud til opmærksomhed? Er dine hænder tørre og vintersprukne? Og døjer du også lidt med ømme skuldre? Så er dagens tilbud lige noget for dig. Glem omverdenen i en times tid, og giv dig hen til en times velvære, hvor det kun handler om at gøre dig skøn som Afrodite

I en travl hverdag er det ikke altid, at vi lige husker at vaske make-up'en af, inden vi går i seng eller husker at tage håndcreme på, før vi smutter ud af døren om morgenen.

Hænder og ansigt er vores visitkort til en verden. Med dagens tilbud kan du på kun en time få en detox-ansigtsbehandling og en parafinmaske samt en rygmassage, der løsner op i din krops spændinger.

Stine Lytzen åbnede den første Afrodite Hudpleje på Frederiksberg i 2000 med et mål om at give kunderne en grundig og personlig behandling med produkter uden overflødige tilsætningsstoffer. Konceptet er udviklet ud fra en viden om de mange forskellige former for allergi, som bliver mere og mere almindeligt hos danskerne. Kvalitet er alfa omega for Stine Lytzen og derfor sendes Afrodite Hudplejes team løbende på kurser for at sikre at deres kunder altid er i de bedste og mest opdaterede hænder.

Behandlingen består af 15 minutters rygmassage, der løsner op i din krops spændinger. Dit ansigt bliver afrenset og peelet. Derefter klargøres huden til efterfølgende udrens ved hjælp af damp. Imens huden dampes får du hænderne indsmurt i creme og derefter bliver de dyppet i varm parafin, som vil lægge sig som en maske om dine hænder. Efter dampen får du en let dybderens, hvorefter en serum og en ansigtsmaske vil fugte din hud. Efter afvaskning af ansigtsmasken påføres serum, ansigtscreme og øjencreme. Gennem hele behandlingen anvendes økologiske produkter fra Elisabeth Gierus.

Betingelser

 • Kan indløses fra 10.01.2011 til 10.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Værdibeviset kan anvendes hos Afrodite Hudpleje i Frederiksberg, Hillerød og Vordingborg.

Bookes tiden på nettet skal behandlingen "downtown" vælges.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag 10.00 -17.30

Lørdag 9.00 -14.00

www.afrodite-hudpleje.dk

Anmeldelser

dethitter.dk

"Service i topklasse. Sjældent man oplever så grundig en ansigtsbehandling, dejligt at produkterne er naturlige og der er så mange behandlingsmulighedder til en rimelig pris, jeg kommer helt sikkert igen"

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Afrodite Hudpleje
CVR: 32286534

Adresse

Rolighedsvej 22
1958 Frederiksberg
 • Afrodite Hudpleje
  Afrodite Hudpleje
  Rolighedsvej 22
  1958 Frederiksberg
 • Afrodite Hudpleje
  Afrodite Hudpleje
  Hostrupsvej 29
  3400 Hillerød
 • Afrodite Hudpleje
  Afrodite Hudpleje
  Algade 38D
  4760 Vordingborg
Vælg variation
Vælg variation