Dermalounge_001.jpg
Dermalounge_002.JPG
Dermalounge_005.jpg

Få permanent makeup til øjenbryn el. som eyeliner

900,- / 1.800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nu kan du være smuk 24-7, når Dermalounge på Østerbro giver dig muligheden for at få lagt permanent makeup som eyeliner eller på dine øjenbryn

Smuk med permanent makeup – dagen lang

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

En kvinde bruger i løbet af sit liv 630 dage på at lægge makeup og 170 dage på at fjerne det igen. Du står troligt hver morgen og fedter med blyanter, pensler og klistret flydende stads for at få dit ”ansigt” på. Med permanent makeup hos Dermalounge slipper du én gang for alle for overmalede øjenbryn, løbende eyeliner og unødigt tidspilde – og så fremhæver du dine egne træk på smuk og naturlig vis.

Dermalounge ligger i hjertet af Østerbro midt på Nordre Frihavnsgade. Den kyndige indehaver, Jeanette Albertsen, er uddannet kosmetolog, er certificeret inden for permanent makeup og har over 25 års erfaring.

Information om behandlingen:

Behandlingen tager cirka 1,5 time, og først bliver huden smurt med lokalbedøvende cremer. Derefter bliver den permanente makeup lagt med en mikrotynd nål, der tilfører farve til de yderste hudlag - kun 0,08 mm dybt. 

Dagens tilbud gælder for første behandling, men det tilrådes at få 1-2 behandlinger yderligere, hvoraf første skal være inden for 2-3 uger og koster 1000 kr., og en eventuel tredje (eller flere) behandling koster 800 kr. Antallet af behandlinger varierer efter hudtype, alder, vilkår i ophelingsperiode og ønske om farveintensitet. Jeanette guider dig igennem behandlingsforløbet og råder dig bedst muligt omkring antal af behandlinger.

Makeuppen holder ikke evigt, men har en levetid på omkring 3-5 år. Det anbefales, at du cirka 1 gang årligt får en opfyldning for at holde farven ved lige. 

Du kan vælge mellem:

-1 behandling: Optegning af øjenbryn

-1 behandling: Optegning af eyeliner, hvoraf du selv bestemmer, om du vil have opstregning på det øverste, nederste eller på begge øjenlåg. 

Ud over at du slipper for den tidskrævende makeup-lægning hver morgen kan permanent makeup desuden være en fantastisk løsning, hvis du f.eks. lider af hårtab, dyrker sport eller er allergisk over for kosmetik. 

Så fremhæv din naturlige skønhed – og giv dig selv et par eller 10 somre mere. 

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.05.2012 til 11.10.2012.

Bestil tid på tlf.: 60 78 20 23 eller online på www.dermalounge.dk

Du kan booke tid på følgende tidspunkter:

Man-fre: Fra kl. 10-21

Lør: 10-17

Søn/helligdag: Booking er muligt efter nærmere aftale. Ring til klinikken og bestil tid, når det passer dig

Hvis du bliver forhindret i en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før. 

Ved for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Særlige betingelser:

Dagens tilbud gælder for første behandling, men det tilrådes at få 1-2 behandlinger yderligere, hvoraf første skal være inden for 2-3 uger og koster 1000 kr., og en eventuel tredje (eller flere) behandling koster 800 kr. 

Antallet af behandlinger varierer efter hudtype, alder, vilkår i ophelingsperiode og ønske om farveintensitet. Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale (se bookingtider)

Hjemmeside:

www.dermalounge.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Dermalounge
CVR: 33668775

Adresse

Nordre Frihavnsgade 73
2100 KBH Ø
  • Dermalounge
    Ndr. Frihavnsgade 73
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation