tandl_ge_001.JPG
tandl_ge_002.JPG
tandl_ge_003.JPG
tandl_ge_004.PNG

Tand-undersøgelse, tandrens og røntgenbilleder

169,- / 676,-
Udsolgt
  • 75% rabat
  • Slutter om

Få renset tænder, taget 2 røntgenbilleder og få foretaget en forebyggende undersøgelse hos Tandlæge- og Implantatklinikken i Østergade i Indre By

For sommersmilets, pengepungens og sundhedens skyld

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

De færreste af os hopper af glæde over at skulle besøge tandlægen, men med en tandrensning og undersøgelse hos Tandlæge- og Implantatklinikken behøver du hverken frygte smerte i mundtøj eller pengepung. Her er du i kompetente hænder, og klinikken er kendt for at udføre smertefri behandlinger. Behandlingen varer 30-40 minutter.

”Vi udfører stort set alle slags behandlinger, men er især dygtige til store operationer, æstetiske behandlinger og at hjælpe folk af med tandlægeskræk,” forklarer Julie Erica Sclosser, der sammen med sin mand ejer den centralt beliggende klinik.

Parret overtog i 2006 klinikken og har siden været dygtige til at fastholde kunder, der før har lidt af tandlægeskræk: ”Noget af personalet har tidligere selv haft tandlægeskræk, og måske er det blandt andet derfor, at vi er gode til at sætte os ind i patienternes situation. Næsten alle oplever, at frygten er blevet mindsket eller helt fjernet, men det har selvfølgelig også noget at gøre med kemi,” lyder de lovende ord fra Julie, der blev færdig som tandlæge for 12 år siden. 

Du får…

- Grundig rens af alle tænder (afhjælper misfarvning og tandsten)

- 2 stk. røntgenbilleder (afslører bl.a. skjulte huller)

- Generel undersøgelse (tjekker op på munden og tændernes tilstand)

- 10 % rabat på yderligere behandlinger, der udføres inden 3 måneder og ikke er omfattet sygesikringen (f.eks. operationer, bedøvelse og plastfyldninger)

Det er bare med at komme ud af hullerne – det er aldrig smart at udskyde et tandlægebesøg. Og hos Tandlæge- og Implantatklinikken venter der dig en god tandlægeoplevelse uden smerter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.05.2012 til 14.09.2012.

Tidsbestilling i god tid på tlf. 33 12 80 83 eller via mail på klinikinfo@mail.dk

Der gives desuden 10 % rabat på behandlinger, der påbegyndes inden 3 måneder og ikke er omfattet sygesikringen.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Man: 8-17

Tir: 8-15

Ons: 8-17

Tor: 8-17

Fre: 8-15

Hjemmeside:

www.klinikinfo.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Vi har i en årrække med stor glæde og tilfredshed været klienter på Tandlæge- & Implantatklinikken i Østergade. Grundighed, god hygiejne, en varm og dejlig atmosfære samt et behageligt og dygtigt personale er nogle af nøgleordene. Vi giver hermed Tandlæge- & Implantatklinikken vores varmeste anbefalinger.”

(Set på klinikinfo.dk)

Aftalepart

Tandlæge- og implantatklinikken
CVR: 29927243

Adresse

Østergade 18
1100 København K
  • Tandlæge- og implantatklinikken
    Østergade 18
    1100 København K
Vælg variation
Vælg variation