Bella_Beauty_001.jpg
Bella_Beauty_002.jpg
Bella_Beauty_003.jpg
Bella_Beauty_004.jpg

Prøv den originale oxygen-ansigtsbehandling

499,- / 1.349,-
  • 63% rabat
  • Slutter om

Oplev smidig, glat og strålende hud med 1 Intraceuticals oxygen-ansigtsbehandling med frit valg blandt en bred vifte af autoriserede behandlere i hele Danmark

Nænsomt og fugtgivende ansigtsløft

Journalist: Bettina Hansen

Madonna gør det. Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Eva Longoria m.fl. gør det. Alle bruger de den originale Intraceuticals oxygenbehandling før enhver optræden på den røde løber eller ved filmoptagelser, så de kan se unge og friske ud. I Danmark har behandlingen også flere kendte tilhængere, bl.a. skuespillerinden Claire Ross-Brown, designer og kreativ direktør Malene Juhl Jørgensen og tv-værtinderne Puk Elgaard og Michelle Bellaiche. 

Den originale Intraceuticals-behandling gjorde Madonna verdenskendt, da hun på sin hjemmeside fortalte, at det er lige præcis den behandling, der holder hendes hud ung og sund, og som hun bl.a. bruger før hver koncert. Siden har en masse andre stjerner rundt om i verden fortalt, at de også bruger den originale Intraceuticals-behandling, og med dagens tilbud er det nu din tur til at prøve stjernebehandlingen.

Behandlingen føles som blid kølig luft, der blæses imod din hud sammen med et specielt serum, der

indeholder hyaluronsyre molekyler, aloe vera, grøn te, vitamin A, C, E og antioxidanter. Et overtryk af ren ilt masserer serumen dybt ned i din hud. Det har en livgivende effekt, og resultatet er en hud, der både ser og føles synligt yngre efter blot 30 minutter. 

Kombinationen giver dig en øjeblikkeligt glattere hud, med færre fine linjer og rynker, strammere og fyldigere. Din hud vil fremstå næret og fugtet og stråle af vitalitet og sundhed. Resultatet er ikke bare øjeblikkeligt, men vil forsætte med at forbedres de følgende dage. I kombination med behandlingen kan du som prikken over i’et vælge mellem at få rettet bryn eller at få en ansigtsmassage, så det er blot at læne sig tilbage og nyde en afslappende og hudforskønnende behandling.

Behandlingen tilbydes i hele landet. Klik her for at finde en behandler i nærheden af hvor du bor.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.05.2012 til 25.02.2013.

Ring til den ønskede behandler og book tid. Husk at oplyse Downtown-referencenummeret. 

Klik her for at finde en behandler i nærheden af hvor du bor.

Afbud minimum 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset uden brug.

Max 1 værdibevis pr. person



Information

Åbningstider:

Efter aftale

Hjemmeside:

www.oxygenlift.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Bella Beauty
CVR: 18475782

Adresse

Holmesøvej 3
2660 Brøndby Strand
Vælg variation
Vælg variation