raw_001.JPG
raw_002.JPG
raw_003.JPG

Halv pris på 2 lækre avocadosalater og 2 chokoladekager hos den populære 42°Raw i Pilestræde i indre by

136,- / 272,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 2 lækre avocadosalater og 2 chokoladekager hos den populære 42°Raw i Pilestræde i indre by

Raw!

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

42°Raw i Pilestræde viser os med al tydelighed, at en sundere livsstil ikke behøver at være lig med kedelig diætkost. Jesper Rydahl, indehaver af 42°Raw, var nysgerrig og passioneret omkring de nye banebrydende metoder, som lå bag raw-tanken - og undrede sig i det hele taget over, at der ikke eksisterede en rigtig lækker salatbar i indre by. Det fik ham til at realisere sin raw food-drøm for godt et år siden.

Raw food konceptet er baseret på mad, hvor indholdet af enzymer, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer er optimale, fordi de ikke er blevet nedbrudt ved opvarmning, der aldrig overstiger de 42 grader. På den måde får kroppen det den har brug for, og du får større glæde, mere energi og velvære i løbet af dagen. Raw food er 100% plantebaseret, dvs. ingen kød og ingen produkter fra dyr. Mange ingredienser er økologiske og alle af høj kvalitet, hvilket også er med til at gøre dette koncept ekstremt klimavenligt.

Indretningen hos 42°Raw lever også op til navnet - råt og inspireret af organiske former, farver og materialer. Lokalet er lyst og med en utrolig hyggelig atmosfære. I midten står en stor disk, herover hænger en stor tavle hvor maden præsenteres. Personalet er venligt og servicemindet, og det giver ekstra nærvær og forståelse af konceptet at du altid kan se maden blive tilberedt.

"Jeg begyndte selv gradvist at leve efter raw food-principper, og jeg fandt hurtigt ud af, at hver gang jeg spiste et måltid raw food, så fik jeg det godt i maven. Og når jeg har spist noget konventionelt, så mærkes det hurtigt, hvor tungt mæt man bliver", fortæller Jesper og afslutter: "Du bliver opmærksom på det, når du oplever kontrasten."

Dagens tilbud består af en avocadosalat bestående af: avocado, persille, dadeltomater, hvidløg/lime/chili, økologiske solsikkekerner og tørret olie/eddike dressing. Derudover får du også en lækker chokoladekage, lavet med rå kakaopulver og uden sukker.

Spring med på raw-bølgen og besøg 42°Raw - en ny og forbedret måde at leve sundt og varieret på.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.01.2011 til 07.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - fredag: 10.00 - 20.00

Lørdag: 10.00 - 18.00

Søndag: 11.00 - 17.00

www.42raw.com

Anmeldelser

AOK

"Kan absolut anbefale dette stedet. Ikke bare har de satset på rå mad, men de har fokuseret på kvalitet".

Set på www.aok.dk

AOK

"(…) den her oplevelse må jeg bare dele! (…) der er en hyggelig atmosfære, sødt personale og super lækre, farverige salater, der smagte fantastisk. Jeg fik følelsen af at jeg havde mødt noget nyt, der tilmed mættede og smagte lækkert".

Set på www.aok.dk

Aftalepart

42 Raw
CVR: 32286682
  • 42 Raw
    42°Raw
    Pilestræde 32
    1112 København K
Vælg variation
Vælg variation