Lumber_01.jpg
Lumber_02.jpg
Lumber_04.jpg
Lumber_05.jpg
Lumber_07.jpg
Lumber_08.JPG
Lumber_09.JPG
Lumber_10.JPG
Lumber_11.JPG

4 timers professionel & kyndig faghåndværksarbejde

790,- / 1.580,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Genopfrisk dit hjem med 4 timers håndværkerhjælp fra veluddannede fagfolk med hænderne skruet korrekt på. Du vælger selv hvilken fagmand, du vil bruge

Pimp dit hjem med håndværkerekspertise

Journalist: Bettina Hansen

Jeg kan godt lide at tanken om mig selv, som en gør-det-selv-kind-of-woman. Desværre er det nok bare noget, jeg er nødt til at skyde en stor hvid pil efter. Jeg er nemlig mere hende med 10 tommelfingre, som har en skrækkelig masse fikse ideer til gør-det-selv-til-boligen, som jeg har luret i alle boligmagasinerne. Og mine fingre tæller utallige små ar efter slåskampe med sav, hammer osv. Ligeledes har min stakkels prøvede far et utal af gange bandet over mig og mine indretningsprojekter, når der skulle der males, flyttes lamper, bygges en reol osv. - og han af nødvendige årsager blev nødt til at give en hånd med. 

Men med god hjælp fra entreprisen Lumber kan du friske dit hjem op uden at involvere din far, svigerfar, kæreste eller svigermor og de dertilhørende små skønhedsfejl og grimme gloser - og i stedet få kyndig arbejdsekspertise af fagfolk med hænderne skruet korrekt på. Hos Lumber finder du en bred vifte af fagfolk, der alle har det til fælles, at de er engagerede og veluddannede, og for hvem det vigtigste er tilfredse kunder: 

”Vi bistår altid med kvalificeret rådgivning og forslag til, hvordan dine ønsker og ideer bedst bliver realiseret,” skriver de på deres hjemmeside. 

Du vælger selv hvilken fagmand, du vil benytte, og du kan altid ringe til Lumber og høre dem, hvilke folk du har brug for til netop dit projekt i lejligheden eller huset. Med dagens tilbud får du 4 timers håndværkerarbejde udført af danske fagfolk fra Lumber, og hvis du køber 2 værdibeviser, har du hvad der svarer til en hel arbejdsdag eller muligheden for at få 2 fagmænd ud til dit boligprojekt. Så hvis du mangler hjælp til fx at hænge billeder op, sætte lister på, fuge efter på vinduerne eller hænge lamper op, er dagens tilbud en hjælpende håndsrækning. Og Lumber kører både ud i København og på Midt- og Nordsjælland.

Jeg ved, min far og jeg begge vil sætte pris på hjælp fra professionelle fagfolk med hænderne skruet godt på til mit næste bolig-projekt. Om ikke andet så for familiefredens skyld. Måske har du det på samme måde? I hvert fald rigtig god fornøjelse med boligforskønnelsen!

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.05.2012 til 08.10.2012.

Book tid på tlf.: 32 12 26 56. Husk at oplyse dit Downtown-referencenummer. 

Afbud skal ske minimum 48 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset uden brug.

Max 2 værdibeviser pr. husstand

Lumber kører ud i KBH og på Midt- og Nordsjælland. Vær opmærksom på, at der kan påløbe ekstra udgifter i forbindelse med parkeringInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Hjemmeside:

www.lumber.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Lumber ApS
CVR: 32451691

Adresse

Magle Torv 12
2860 Søborg
  • Lumber ApS
    Magle Torv 12
    2860 Søborg
Vælg variation
Vælg variation