bonni_001.JPG
bonni_002.JPG
bonni_003.JPG
bonni_004.JPG
bonni_005.JPG

45 minutters ansigtszoneterapi

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 45 minutters ansigtszoneterapi i hænderne på zoneterapeut og akupunktør Bonnie Sindholt, og få en afslappende og forløsende oplevelse

Afstressende ansigtszoneterapi

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Forær dig selv en omgang kropsforkælelse i form af ansigtszoneterapi, som ved hjælp af blide tryk i ansigtet stimulerer kroppens organer og løsner spændinger. Den unikke zoneterapi har en positiv indvirkning på blandt andet hovedpine, migræne, stress, søvnløshed og hormonelle forstyrrelser - og så føles det fuldstændig fantastisk.

Jeg møder Bonnie Sindholt i det lyse og indbydende behandlingslokale med udsigt til Søerne. Hun har over 6 års erfaring, er uddannet akupunktør, zoneterapeut og er Registreret Alternativ Behandler. Hun fortæller mig, at ansigtszoneterapi er en ny behandlingsform herhjemme, men har eksisteret i Kina og Egypten i over 3000 år. 

Jeg ligger mig godt tilrette på den bløde briks med et tæppe over mig. Bonnie Sindholt smører en lille smule økologisk mandelolie i mit ansigt og skiftevis trykker, masserer og nærmest ruller huden lige fra hage til pande. Hvert lille punkt bliver berørt, og mit ansigt bliver gennemvarmet, da der virkelig sættes gang i blodcirkulationen. Ansigtet har zoner ligesom fødderne, og gennem præcise tryk og behagelige strøg bliver kroppens organer stimuleret. Det føles utrolig behageligt, og jeg bliver fyldt med ro & velvære, mens min hovedpine langsomt, men sikkert forsvinder under behandlingen. Bonnie Sindholt slutter af med at stryge med blide strøg på arme og skuldre.

Ansigtszoneterapi er en fantastisk skønhedspleje og følelse af 100 procent velvære og afspænding, som alle fortjener at opleve. Det er mit foretrukne skønhedsfiks, for ansigtszoneterapien giver mig en fin glød, som diverse skønhedsmasker og cremer ikke kommer i nærheden af. 

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.05.2012 til 08.09.2012.

Tidsbestilling er påkrævet på tlf. 21 72 64 64

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 21 72 64 64. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-tirs: 9-17

Tors-fre: 9-17

Hjemmeside:

www.bonniesindholt.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Bonnie Sindholt
CVR: 28949103

Adresse

Nørresøgade 27 a, 1 tv.
kbh K
  • Bonnie Sindholt
    V/ Medital Klinikken
    Nørre Søgade 27A, 1. tv.
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation