CopenhagenFootCare_001.jpg
CopenhagenFootCare_002.JPG
CopenhagenFootCare_003.jpg
CopenhagenFootCare_004.JPG
CopenhagenFootCare_005.JPG

Få sommerklar fødder med 80 min. luksus-fodbehandling

320,- / 640,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gå ud i sommeren på sunde & velplejede fødder med 80 minutters luksus-fodbehandling hos statsautoriseret fodterapeut Nicola Madeleine på Christianshavn

Et forkælende mekka for fødderne

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Strandsand mellem velplejede og sommerbrune fødder står øverst på manges ønskeliste i denne lune periode. Så det er helt oplagt at få fødderne gjort sommersmukke hos den statsautoriserede fodterapeut Nicola Madeleine Stryker. Hun har netop åbnet Copenhagen Foot Care i den Christianshavns-fine Prinsessegade.

Den eksklusive klinik udstråler ro, wellness og hygge med smørblød musik og forskønnende fodprodukter fra mærker som CND, Margaret Dabbs of London og LCN. Rummet bliver spædet op med fint håndmalede fødder på væggen, der forestiller stiletter, klipklapper og kondisko.

”Jeg forsøger at kombinere den professionelle og traditionelle fodbehandling med luksus og velvære,” siger Nicola Madeleine Stryker, som blev uddannet i 2003 og desuden er sygeplejerske.

Jeg sætter mig godt tilrette i en stor behagelig stol, hvor jeg bliver budt på friskpresset juice og magasiner. En ægte fodhimmel venter mig, som består af:

- Fodbad 

- Peeling

- Klip, rens og slibning af negle

- Beskæring og slibning af hård hud (og eventuelle ligtorne m.m.)

- Fodmaske 

- Fodmassage

Efter behandlingen fremstår mine fødder finere og blødere end nogensinde – selv min kæreste kommenterer efterfølgende resultatet. De er pludselig i sandalform, og jeg synes, at dine fortjener det samme. Behandlingen er absolut for alle – hvad enten du trænger til sommersunde fusser eller døjer med hårdtprøvede sportsfødder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.05.2012 til 08.09.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling skal ske på tlf. 29 71 12 16 (på hverdage kl. 9-16).

Evt. afbud til en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers vil værdibeviset blive indløst af hensyn til klinikkens planlægning.

Behandlingstiden kan variere lidt alt efter behov.

OBS: Tilbuddet kan desværre ikke benyttes af gangbesværede, da en lille trappe fører ned til selve Copenhagen Foot Care-klinikken.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Hjemmeside:

www.cosmetica.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Copenhagen Foot Care
CVR: 27003818

Adresse

Prinsessegade 23
1422 København K
  • Copenhagen Foot Care
    Prinsessegade 23
    1422 København K
Vælg variation
Vælg variation