Vedelskonditori_001.JPG
Vedelskonditori_002.JPG
Vedelskonditori_003.JPG
Vedelskonditori_004.JPG
Vedelskonditori_005.JPG

Stor luksus-lagkage

157,- / 315,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Byd gæsterne på 1 stor luksus-lagkage lavet helt fra bunden af konditoren hos Vedels Konditori. Du kan selv vælge fyld, og der er nok til 12 personer

”Det, der adskiller håndværker fra husmor”

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Henrik Vedel fremstiller rørte lagkagebunde, der smager godt selv uden tilbehør. Det siger måske lidt om tilgangen og kagerne, som fremstilles i det entusiastiske bageri på Øster Farimagsgade. Foto-Kim og jeg blev lidt klogere efter vores besøg, der også bød på en smagsprøve på en flot lagkage, der smagte forbandet godt.

Totalrenoveret bageri i fremgang

”Da jeg overtog lokalerne for et halvandet år siden blev alt renoveret,” forklarer Henrik Vedel, da han viser Kim og jeg rundt i bageriet, hvor alle herlighederne fremstilles. ”Det går efterhånden ret godt, og det hænger nok sammen med, at vi ikke springer over, hvor gærdet er lavest,” siger Henrik, der er uddannet konditor for 24 år siden og har arbejdet som chefkonditor i 17 år. 

Bake off er bandlyst

Med sikker hånd og hurtige snuptag beklæder Henrik lagkagen med et tyndt lag marcipan. ”For eksempel er alt, hvad der hedder bake off og præproducerede råvarer bandlyst i bageriet. Vi fryser også kun ingredienser ned, når det er strengt nødvendigt, da der ikke er noget, der bliver bedre af at blive frosset,” forklarer Henrik.

En bagerfamilie

”Både min morfar og farfar havde eget bageri, og jeg har nok arvet deres old school tilgang og stolthed til håndværket. Når du ser på og smager vores lagkager, vil de fleste kunne mærke, hvad der adskiller håndværker fra husmor,” siger Henrik kækt, mens lagkagen skæres ud og Kim knipser løs.

Smagen 

Vi smagte først ren lagkagebund. Det plejer nu ikke at være det mest ophidsende ved en lagkage, men Henrik insisterede. Og bagværket smagte rent faktisk godt - selv uden fyld. En fast substans a la bunden fra en hindbærsnitte. Selve lagkagen i jordbær/choko-kombinationen indfriede til fulde forventningerne og de store ord fra konditoren. En måske forholdsvis traditionel lagkage, men meget velsmagende og helt klart noget, jeg kan anbefale til din næste fødselsdag.

Nok til 12 personer

Der skulle i lagkagen være nok til 12 personer, og den laves med to lag fyld. Af fyld kan du vælge mellem jordbær, hindbær, Sarah Bernhardt-chokoladecreme og vaniljefromage med chokoladestykker, der som chokoladecremen også er lavet på mørk, belgisk kvalitetschokolade. Henrik mener selv, at lagkagen smager bedst med et lag frugtfyld og et lag chokoladecreme. 

Velbekomme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.05.2012 til 07.08.2012.

Lagkagen skal bestilles 2 dage i forvejen på tlf. 35 43 66 66.

Der er ferielukket fra d. 9. juli til og med d. 1 august 2012.Information

Åbningstider:

Man-Fre 6-17.30

Lør-Søn 7-17

Der er ferielukket fra d. 9. juli til og med d. 1 august 2012.

Hjemmeside: www.vedelskonditori.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Topklasse 

Vedels er et nyt bageri der lige har åbnet, det er en blanding af det gamle og det nye, i forhold til de fleste andre bagerier bliver ALT lavet lige ude bagved. Af deres brød kan både Vedels rugbrøddet virkelig komplimenteres som et groft rugbrød og Campilou franskbrøddet for dets mørke men dog lækre kerne.”

- Set på dethitter.dk

”Super lækre kager og brød 

Sikker levering - gode og rimelige priser - kvaliteten er i top. Vi har fået leveret overflødighedshorn, jordbærkager og brød hver fredag til 100 personer. ”

- Set på dethitter.dk

Aftalepart

Vedels Konditori
CVR: 0
  • Vedels Konditori
    Øster Farimagsgade 20
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation