UnikCare_001.jpg
UnikCare_002.jpg
UnikCare_006.jpg

Få 63% på en times muskelafspænding hos Unik Care, hvor professionelle kropsterapeuter genopretter kroppens balance og fjerner fysiske lidelser

299,- / 800,-
Udsolgt
  • 63% rabat
  • Slutter om

Få 63% på en times muskelafspænding hos Unik Care, hvor professionelle kropsterapeuter genopretter kroppens balance og fjerner fysiske lidelser

Unik Care hjælper dine ømme muskler

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Rikke Luna

Dine muskler er centrum for din krops balance og dit velbefindende. Derfor er det vigtigt, at de er trænede og afslappede. Når dine muskler er anspændte, er de ikke i stand til at udføre deres opgaver optimalt, og det resulterer alt for ofte i overbelastning, smerter og træthed i kroppen. Med Unik Care kan du få indsigt i, hvordan du kan forbedre din muskelfunktion, så kroppen døgnet rundt kan selvbehandle sig og sikre øget velvære.

Manden bag firmaet, Kenneth Collins, er selv tidligere professionel fodboldspiller. Hans karriere gik i stå på grund af kraftige rygsmerter. Han prøvede utallige behandlingsformer uden held og måtte opgive sin fodboldkarriere. Da han senere ved et tilfælde prøvede denne behandlingsform var smerterne væk på bare tre måneder. Det blev startsskudet til den succesfulde landsdækkende virksomhed Unik Care.

Kenneth Collins er uddannet massør, akupressør, columnaterapeut/rygterapeut og idrætsterapeut. Uddannelsen, sammenholdt med egne erfaringer som topidrætsmand, har gjort ham højt respekteret og anerkendt indenfor sit fag.

Unik Care klinik har hjulpet mange mennesker med kroniske smerter eller andre generende symptomer. Ud over private står både topidrætsfolk og musikere som bl.a. Tom Kristensen, Karin Mortensen, Infernal og Aqua også på ventelisterne, da sværger til netop denne behandlingsmetode, når det kommer til at holde kroppen ved lige.

Føler du dig anspændt eller har du brug for at blive løsnet lidt op? Så lad Unik Care hjælpe dig på vej til at genoprette kroppens balance og eventuelt fjerne dine fysiske lidelser, med en god og afslappende behandling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.01.2011 til 01.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 320 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider efter aftale.

www.unikcare.dk

Anmeldelser

Karin Mortensen

"Øverelser fra Unik Care er en del af min hverdag, de holder kroppen ved lige, så jeg kan yde 100% til hver træning".

Sagt af Karin Mortensen, FIF og landsholdet

Aftalepart

Unik Care
CVR: ??
  • Unik Care
    Unik Care
    Strandvejen 201
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation