50% på en Oxygen-ansigtsbehandling hos Skin Lounge i Guldbergsgade

Madonnas foretrukne ansigtsbehandling

Torben Jensen

Cosmo Skin Lounge ved Sankt Hans Torv tilbyder, som en af de eneste skønhedsklinikker i Danmark, Intraceuticals Oxygen-behandlingen, der efterlader huden glat, spændstig og med synligt færre rynker. Behandlingen er blandt andet kendt fra superstjernen Madonna, der er stor tilhænger, fordi hun insisterer på en naturlig ansigtsbehandling, der ikke er ubehagelig og som ikke anvender kirurgiske indgreb. Dagens Tilbud giver 50% på en Intraceuticals Oxygen-behandling og er den perfekte måde at modarbejde de rynker som sommersolen giver.

Cosmo Skin Lounge er en eksklusiv og økologisk skønhedsklinik for begge køn, der ligger i det hyggelige kvarter ved Sankt Hans torv. Klinikken har en charmerende lounge og tilbyder et pusterum for sind og sjæl, samt velvære, afslapning og selvforkælelse.

Cosmo Skin Lounge arbejder altid for det bedste resultat med de nyeste behandlingsmetoder, og salonen kan som den eneste i Danmark tilbyde garanti ved permanent hårfjerning. Dagens Tilbud hos Cosmo Skin Lounge er ligeledes et eksempel på at klinikken er på forkant, da klinikken var en af de første, der førte den til Danmark.

Princippet bag Intraceuticals Oxygen-behandling er hemmeligholdt. Dog vil personalet fra Cosmo Skin Lounge gerne afsløre, at metoden indebærer, at huden smøres ind i specielle cremer, der renser huden og gør den modtagelig overfor behandlingen. Herefter behandles huden ved hjælp af en særlig teknik, der anvender komprimeret luft til at presse et foryngelsesserum ind i huden. Behandlingen giver på den måde naturlig oxygen i alle kar og porer, og modvirker effektivt rynker og urenheder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.07.2010 til 11.10.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider

Man-fre: 10-18

Lør: 9-15

Læs mere om behandlingen på
www.theskinlounge.dk

 

Anmeldelser

AOK

"Rykker man fra indre by til Nørrebro, ligger der et lille lækkert og fint spa-sted i Gulbergsgade, hvor der er tænkt over indretningen og de behandlinger, der udføres. Alt er holdt i hvide og naturlige jordfarver - lige fra det fine tapet i åbningslokalet med kobberfarvede prikker og den Le Corbusier-lignende hvide lædersofa - til håndklæder, tæpper og forhæng."

Set på aok.dk

Aftalepart

Skin Lounge
CVR: ??
  • Skin Lounge
    Skin Lounge
    Guldbergsgade 9
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation