Foto_01.jpg
Foto_02.jpg
Foto_03.jpg
Foto_04.jpg
Foto_05.jpg
Foto_06.jpg
Foto_07.jpg
Foto_010.jpg

Fotokursus hos Simon Kunze inkl. support

299,- / 999,-
 • 70% rabat
 • Slutter om

Lær at tage blændende fotos med Simon Kunzes 3 timers fotokursus på Nørrebro. Simon er en super dygtig underviser og tilbyder 3 måneders support

Lær det én gang for alle

Journalist: Severin Hygum
Fotograf: Simon Hoff Kunze

En ting er at være dygtig til noget. En anden ting er at kunne lære det fra sig. Skal man tro omtalen fra de mange tidligere kursister, formår Simon virkelig at formidle sine kompetencer videre. Ditte fra redaktionen købte tilbuddet sidste gang og har skrevet om sine oplevelser med kurset her på bloggen.

Dygtig underviser


Simon Kunzes referenceliste tæller krævende kunder som blandt andet Canon og Samsung. Men det er især når man læser den positive omtale, at man forstår, hvad det er Simon Kunze er allerbedst til. Han er både en dygtig fotograf og en sublim underviser, der gør dig i stand til at knipse de gode billeder. Se et udsnit af udtalelserne nederst – og besøg det flotte website.

Undervisningsmaterialet kan bruges efter kurset


Forud for kurset får du tilsendt undervisningsmateriale i pdf-formatet. Du får også undervisningsmateriale, der indeholder praktiske øvelser ud over dem fra kurset. Materialet kan du printe, læse på en iPhone eller direkte på computeren. Materialet giver dig især god mulighed for at lave en masse supplerende, praktiske øvelser også efter kurset.

Både teori og praksis
Det grundige begynderkursus sikrer, at du er godt kørende med spejlreflekskameraet. Kurset veksler mellem teori og praksis, og på de 3 timer når du at få de nødvendige færdigheder til at tage fede billeder. Hvert hold kommer desuden til at have maksimalt 17 deltagere, så der er rigelig tid til alle.

3 måneders efterfølgende fotohjælp


Som en ekstra god service tilbyder Simon 3 måneders mailsupport, hvor du kan få svar på spørgsmål til at få billederne, som du ønsker dem. Du kan også få supplerende oplysninger om køb af udstyr, fototeknikker og lignende.

På kurset lærer du blandt andet om:
- Brændvidde og zoom
- Perspektiv og vinkler
- Blænde
- Lukkertid og motiver i bevægelse
- ISO
- Dybdeskarphed
- Fokussystemet
- Hvidbalance
- Tips og tricks til køb af udstyr

God fornøjelse med fotokunsten!

Betingelser

 • Kan indløses fra 10.05.2012 til 30.06.2012.

OBS: Du skal selv medbring digitalt spejlreflekskamera med opladet batteri, tomt hukommelseskort, objektiv og manual.

Tilmelding skal ske på http://simonkunze.dk/tilmelding fra den 10. maj kl. 18.00. Angiv referencenummer og kontaktoplysninger. Efterfølgende modtages info om kursustider mv.

Der kommer både til at være dag- og aftenhold på hverdage og i weekender i maj og evt. juni (afhængigt af antal deltagere).
 
En bekræftet tilmelding er bindende.Information

Kursustider:
Der kommer både til at være dag- og aftenhold på hverdage og i weekender i maj og evt. juni (afhængigt af antal deltagere).

Hjemmeside:
www.SimonKunze.dk

Anmeldelser

"Simon Kunze er et pædagogisk geni."
Anonym tilbagemelding på kursus"Dygtig og kompetent underviser - god til at undervise i bredden blandt personer med forskellig indgangsvinkel"
Anonym tilbagemelding på kursus"Det er skønt at se en underviser der brænder så meget for det stof han underviser i. Det giver en mere levende undervisning. Altid højt humør"
Anonym tilbagemelding på kursus"Særdeles god og pædagogisk undervisning"
Anonym tilbagemelding på kursus

Aftalepart

Simon Hoff Kunze
CVR: 30481437

Adresse

Ryesgade 1
Kbh N
 • Simon Hoff Kunze
  VinBaren i Stefansgade
  Stefansgade 9
  2200 København N
  Tlf. 35 10 35 60
Vælg variation
Vælg variation