fru_001.JPG
fru_002.JPG
fru_003.JPG

2 for 1 på Tournedos Rossini med Pommes Anna, madeirasauce og garniture hos hyggelige Fru Heiberg på Østerbro

205,- / 410,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på Tournedos Rossini med Pommes Anna, madeirasauce og garniture hos hyggelige Fru Heiberg på Østerbro

Fru Heiberg inviterer på Tournedos og hjemlig hygge

 

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Når du træder ind hos Fru Heiberg er det som at gå 150 år tilbage i tiden - midt ind i det 19. århundredes kunst- og kulturelite, som den feterede skuespillerinde Johanne Luise Heiberg var en del af.

De høje mørke paneler og stukken, de doriske søjler og det rustikke trægulv skaber en elegant og skarp kontrast til de hvide vægge, de hvide duge og det smukke hvide glasloft, som er delt op i klassiske harlekinfelter. Her er emmer af eksklusiv nostalgi, men samtidig af hjemlig hygge og personlighed med billederne på væggene, de fine træmøbler og den dæmpede musik.

Fru Heiberg åbnede for første gang dørene i 2006 på Rosenvængets Allé, der er en rolig sidegade til den travle Østerbrogade og en søsterrestaurant til det populære spise- og spillested Gefährlich på Nørrebro. Det kommer til udtryk gennem den omhyggelighed og passion, der er blevet lagt i den originale indretning og kvalitetsbevidste mad.

Menukortet har afsæt i det dansk/franske køkken, som mødes i lækre smagsoplevelser baseret på mad lavet fra bunden af gode friske råvarer. Hos Fru Heiberg er der stor fokus på kvaliteten. Hver enkelt ret gennemgår en større proces, hvor kokke og øvrigt personale går sammen om at finde frem til, hvordan retterne skabes og sammensættes bedst muligt.

Elsker du hjemlig hygge, originalitet og lækker hjemmelavet mad, så lad dig ikke stå tilbage for dagens tilbud. Tag en du holder af med på besøg hos Fru Heiberg og få en oplevelse, som dufter lidt af nostalgi og meget af lækker mad.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.01.2011 til 06.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 370 værdibeviser til salg.

Kan indløses søn-tors.

Bordbestilling påkrævet. Man skal oplyse downtown.dk referencenummer ved bordbestilling.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag: Lukket

Tirsdag - torsdag: 17.00 - 22.00

Fredag - lørdag: 17.00 - 23.00

Søndag: 17.00 - 22.00

www.fruheiberg.dk

Anmeldelser

AOK

"1000 tak for en dejlig aften. Maden og vinene er fantastiske, men den intime og hyggelige stemning er nok det mest bemærkelsesværdige".

Set på aok.dk

Mitkbh.dk

"Rigtig dejligt sted med fint koncept med relativt begrænset spisekort, men med rigtig lækre retter og en Fois Gras to die for! God stemning, roligt og hyggeligt. Kan bestemt anbefale det!".

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Fru Heiberg

Adresse

Rosenvængets Allé 3
2100 København Ø
  • Fru Heiberg
    Fru Heiberg
    Rosenvængets Allé 3, st.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation