friisogco_001.JPG
friisogco_002.JPG
friisogco_003.JPG
friisogco_004.JPG
friisogco_005.JPG
friisogco_006.JPG
friisogco_007.JPG
friisogco_008.JPG
Friss_og_company_Collage.jpg

Gavekort på 500,- til designersko fra Friis & Company

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Cool loafers, sporty platforms eller all colour sneakers – gør dig klar til sommerens festivals og gadefester med et gavekort på 500,- til Friis & Company

Summer Shoe Love

Journalist: Wendy Beekhuis & Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Inspirerende vinduer, væg til væg hylder med lækre musthave styles og en rå mur dækket af fleur-de-lis byder dig velkommen i Friis & Company i Købmagergade. Her bliver du præsenteret for sæsonens absolutte trends, der giver dig mulighed for at skabe dit helt eget look.

Friis & Company byder på et univers af sko skabt til at fuldende enhver fashionistas garderobe. Butikken bugner af forårets nyeste tendenser og sæsonens mest eftertragtede styles.

Det er et dragende univers, hvor du bliver forført af det inspirerende udvalg af to die for stiletter, feminine ballerinaer og edgy wedges, som står side om side med cool slingbacks og pumps.

Jeg har allerede udset mig verdens fineste, pudderfarvede ballerinaer, som vil matche mine sommerbrune stænger, når solen har farvet dem gyldne. Men uhh jeg har svært ved at bestemme mig, når udvalget byder på både mintgrønne pumps, cool neon sandaler, sommerlette peep-toes, ballerinaer med oversize sløjfe og meget meget mere. Hvilket par skal du have?

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.05.2012 til 07.07.2012.

Værdibeviset gælder til Friis & Company i Købmagergade.

Hvert værdibevis gælder til én vare. 

Værdibeviset omfatter ikke nedsatte varer. 

Max. 500 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18 

Lør: 10-16

Hjemmeside: www.friis-co.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Friis & Company/Oill
CVR: 33374887

Adresse

Thoravej 7
2400 Kbh NV
  • Friis & Company/Oill
    Købmagergade 41
    1150 København K
Vælg variation
Vælg variation