Krop_H_nd_001.JPG
Krop_H_nd_002.JPG
Krop_H_nd_003.JPG
Krop_H_nd_006.JPG
Krop_H_nd_007.JPG

Få 1 times manuvision-massagebehandling i Nørregade

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times manuvision-behandling med dybdegående kropsmassage hos den certificerede behandler Ronni Vistisen i Indre By – det er en forløsende oplevelse

Det vigtigste er, at du løsner op …

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Manuvision er en succesfuld behandlingsform, hvis du døjer med eksempelvis hovedpine, ryg-, nakke- og skuldersmerter. Behandlingen virker også effektivt på en belastet krop, og derfor har især gravide, stressede og idrætsudøvere stor gavn af den. Den certificerede behandler Ronni Vistisen bruger teknikker som dybdemassage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi. Der er intet hokuspokus –nærmere en ahh-lettelse i hele kroppen, hvor du virkelig får løsnet op.

”Manuvision giver en større bevidsthed i kroppen og giver mulighed for at slippe tankerne for en stund. Behandlingen giver mobilitet, energi og større kropsbevidsthed. Det er en helkropsbehandling, hvor en fornemmelse af ro i din vejrtrækning hjælper dig med at løsne op for fysiske og følelsesmæssige spændinger,” forklarer Ronni Vistisen, der har en 3-årig uddannelse fra ManuVision og kan skrive behandler og træner på visitkortet. 

Min oplevelse:

Ronni Vistisens tydelige vejrtrækning minder mig om at trække vejret på de rigtige tidspunkter. Jeg mærker, hvordan jeg kan slippe spændingen ved at bruge ind- og udåndingen aktivt. Når Ronni er færdig med at arbejde på et område, mærker jeg en snurren og lethed sprede sig – det løsner og afspænder jo mere, han får arbejdet sig igennem kroppen. Det er ikke en wellness-blid massage, men en effektiv og udvidet kropsbehandling.

For mig er det et meget virkningsfuldt møde med manuvision, som styrker min kropsbevidsthed. Det giver et skud ny energi og lindrer både indeni og udenpå. Det er sådan en oplevelse, jeg ikke glemmer. Så jeg har besluttet mig for, at behandlinger hos Ronni Vistisen skal være en regelmæssig begivenhed i min kalender. 

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.05.2012 til 05.09.2012.

Bestil tid på mail: kontakt@kropoghaand.dk

Max 1 værdibevis pr. person.

Max 150 solgte værdibeviser.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på kontakt@kropoghaand.dk

Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider: Man, tors og fre: Efter aftale

Hjemmeside: www.kropoghaand.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Krop & Hånd
CVR: 3398700
  • Krop & Hånd
    Nørregade 28D
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation