SushiOne_001.JPG
SushiOne_002.JPG
SushiOne_003.JPG
SushiOne_005.JPG
sushione_009.JPG
sushi_one_07.jpg
vSushiOne_004.JPG

50 stykker frisklavet luksus-sushi fra Sushi One

199,- / 399,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 50 stykker frisklavet luksus-sushi fra populære Sushi One 2go eller 2stay. Downtown-redaktionen har smagt på den lækre sushi, og vi er vilde med det

Luksus-Sushi One

Journalist: Rose Maria Værnet & Mads Emil Wivel

Lige over for hyggelige Melchiors Plads i Strandboulevard-enden af Nordre Frihavnsgade ligger Sushi Ones ene biks – en lille sushirestaurant, der serverer frisklavet sushi til kvalitetsbevidste østerbrogensere to stay eller to go. Restauranten har eksisteret i mere end 2 år og efterhånden etableret sig som et populært spisested, hvor kvalitet og pris er yderst rimeligt afstemt.

Og også nordvestianere kan nyde godt af Sushi Ones herligheder. De har nemlig åbnet en lille to go-afdeling på Frederiksborgvej 119, lige hvor den krydser Tomsgårdsvej og Tuborgvej.

Med mere end 10 års erfaring kan Sushi Ones sushikokke deres håndværk til fingerspidserne, og det kan smages på de luksuriøse sushistykker, der er lavet med professionel omhu og ægte sushikærlighed. Den lækre menu på 50 stykker førsteklasses sushi kan du dele med et par sultne venner eller flere småsultne veninder.

Jeres luksusmenu på 50 stykker frisklavet sushi består af:

- 6 x Ebi Hot Big med rejer, spicy sauce og icebergsalat

- 6 x Ebi Tempura Big med tempurareje, masago, unagi sauce, forårsløg, avocado og spicy sauce

- 6 x California Big med surimi, avocado og agurk

- 8 x Inside Out Tigerreje med tigerreje og avocado

- 8 x Alaska Roll Inside Out med laks, flødeost, avocado, rullet i masago

- 8 x Hosomaki m. tun og chilimayo

- 8 x Hosomaki med laks

I Sushi Ones restaurant på Østerbro kan I nyde menuen på ægte japansk tatami-manér siddende på en pude på gulvet ved et af de lave borde. Eller I kan gøre som jeg gjorde og hente sushien med ud i én af byens solbeskinnede parker eller hjem på altanen fra både Sushi One på Østerbro og i Nordvest.  

Velbekomme og god sushilyst!

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.05.2012 til 07.07.2012.

Værdibeviset kan indløses på Østerbro lørdag-torsdag fra 16.30-21 og i Nordvest fredag-søndag fra 16.30-21. Bestil på tlf. 35 38 68 88 (Sushi One Østerbro) eller 88 91 05 88 (Sushi One KBH NV) minimum 1 dag i forvejen efter klokken 16.00. Husk at oplyse, at der er tale om en Downtown-menu samt dit Downtown-referencenummer.Information

Åbningstider:

Kbh NV:

Man-søn: 16.00-21

Kbh Ø:

Man-tor: 16.00-21

Fre-lør: 12-21

Søn: 16.00-21

Hjemmeside: www.sushione.dk

Anmeldelser

”Helt fantastisk! Mmm... Simpelthen den bedste og lækreste sushi jeg længe har fået. Sushien smagte fantastisk og makirullerne var i god mængde, det var ikke sparet på fisken :) Perfekte ris, super frisk fisk, flot anrettet og enormt billigt i forhold til andre steder. Jeg kan klart anbefale det til alle der kan lide god sushi til særdeles gode priser! Vi vil helt sikkert besøge stedet igen.”

(Set på MitKBH.dk)

"Har fået det anbefalet af nogle kokkevenner og må sige, at det er godt nok det bedste sushi jeg har fået nogensinde inden for landets grænser. Venlig og rar betjening, frisk fisk, gode ris, lækker sammensætning og til en helt vildt rimelig pris! Helt klart et besøg værd!" 

(Set på MitKBH.dk)

"Det bedste sushi jeg har fået i KBH. Sushione's sushi er noget af det bedste sushi man kan forestille sig, til en pris man kan betale (...) helt klart en fornøjelse for maven og øjet! og VENLIG betjening oveni"

(Set på aok.dk)

Aftalepart

Sushi One
CVR: 32497888

Adresse

Nordre Frihavnsgade 78, kld
2100 KBH Ø
 • Sushi One
  Nordre Frihavnsgade 78 kld.
  2100 København Ø
 • Sushi One
  Frederiksborgvej 119
  2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation