kat_001.jpg
kat_002.JPG
kat_003.JPG

Halv pris på halvanden times afspænding og personlig meditation med Instant REM

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på halvanden times afspænding og personlig meditation med Instant REM

Styrk dit nytårsfortsæt med personlig meditationsterapi

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Er du ikke altid lige god til at holde de løfter, som du giver dig selv? Så er det formentlig, fordi du gennem årene har indarbejdet nogle tankemønstre og vaner, som kan være meget svære at vriste sig fri af. Men fortvivl ikke. I år kan du skyde genvej til din succes med en personligt tilrettelagt meditation og forløsende afspænding ved meditationscoach Kirstine Skjødt Hansen hos Instant REM. Instant REM-teknikken, der har fået sit navn fra REM-søvnen, er en simpel og meget effektiv meditationsteknik, der hjælper dig med at påvirke dine vaner, behov og følelsescentre, så du lettere kan udleve dine drømme og følge den vej i livet, du har lyst til.

Ønsker du kyndig vejledning til, hvordan du lettere når dine ønsker og mål, eller har du bare brug for et kærligt skub i den rigtige retning? Så kom ind til Instant REM. I den hyggelig lejlighed på 5.sal på Amager er nærvær, velvære og afspænding i højsædet. Her handler det om at forene krop og sind og give slip på de tankemønstre, der står i vejen for dine drømme.

Afspændings- og meditationsteknikkerne hos Instant REM hjælper til øget velvære, selvudvikling, det kan forbedre dine præstationer, booste din kreativitet og hjælpe dig til at håndtere stress. De samme teknikker kan også bruges til en meget blid behandling af allergi, smerter og traumer.

Meditationsterapien starter med en samtale om dine ønsker og drømme. Efter en behagelig afspænding af din krop og dit sind, bliver du guidet igennem en personlig meditation. Kirstine coacher dig i, hvordan du efterfølgende selv kan bruge din personlige meditation hjemme, på arbejde eller på rejser som en hjælp til at forfølge og opnå dine drømme og mål i livet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.01.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Hverdage 7-18, åbent én lørdag om måneden.

http://instant-rem.dk

Anmeldelser

http://instant-rem.dk

"Kirstine er en rigtig god coach, fordi hun er nærværende, lyttende og tålmodig"

Set på http://instant-rem.dk

http://instant-rem.dk

"Efter at have deltaget i ganske få af Kirstines meditations aftener, begyndte jeg automatisk at integrere flere af hendes teknikker til bl.a. stresshåndtering i min egen hverdag. Udover disse meget simple, men potentielt meget effektfulde teknikker, har Kirstines blotte tilstedeværelse i høj grad inspireret og påvirket min måde at anskue min egen dagligdag på."

Set på http://instant-rem.dk

Aftalepart

Instant REM
CVR: ??
  • Instant REM
    Instant REM v/Kirstine Skjødt Hansen
    Norgesgade 54, 5.th.
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation