clinicforbeauty_001.JPG
clinicforbeauty_002.JPG
clinicforbeauty_003.JPG
clinicforbeauty_004.JPG
clinicforbeauty_005.JPG

Hårfjerning med voks el. tråd hos Clinic for Beauty

199,- / 450,-
  • 56% rabat
  • Slutter om

Nyd din sommer glat og groomet! Få 1 værdibevis til mild hårfjerning med voks el. tråd til en værdi af 450 kr. hos Clinic for Beauty på Trianglen

Hårfri sommer – nu!

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Sommerens lårkorte shorts og nederdele er ikke længere blot et fremtidsvarsel – nu bevæger de sig rundt på de solbeskinnede københavnske stræder og minder os om, at den nye sæson kræver noget mere grooming og glathed, end vi har vænnet os til over vinteren.

Nyåbnede Clinic for Beauty på fashionable Trianglen på Østerbro gør det let for dig at blive sommerglat i hele 4-8 uger uden generende røde knopper, indgroede hår eller hurtige udvoksninger. Den professionelle behandler Asan ved alt om hårfjerning og både før- og efterbehandler din hud grundigt, så du får det smukkeste resultat.

Den naturlige hårfjerningsmetode ”threading”, der laves med bomuldstråd, er særligt virksom til at fjerne eller tilrette uønsket ansigtshårvækst såsom øjenbryn eller overlæbebehåring, fordi den er skånsom mod følsom hud. Til ben og arme bruger Clinic for Beauty den bedste professionelle voks på markedet, så din hud efterlades både glat og blød.

Med dagens tilbud får du et værdibevis til klinikken på 450 kroners hårfjerning med voks eller tråd. Du kan selv kombinere klinikkens forskellige hårfjerningsbehandlinger, så du bliver hårfri lige præcis, hvor du drømmer om. Du kan for eksempel vælge 1 x voksning af ben (værdi 450 kr.) eller kombinere 1 x fuld formning af bryn med tråd (værdi 150 kr.) med 1 x voksning af bikinilinje (værdi 299 kr.) eller 1 x voksning af overlæbe (værdi 100 kr.) og 1 x voksning af amhuler (200 kr.). Andre priser er eksempelvis voksning af arme til 299 kr., let trådning af bryn til 140 kr. eller trådning af hele ansigtet og brynene til 350 kr. Se alle priserne her (indsæt link ved ”her”: http://www.clinicforbeauty.com/H-rfjerning.html).

Fordelene ved voksbehandling og threading er mange:

- Enden af hårene bliver ikke afskåret, og derfor bliver dine hår finere, blødere og færre for hver gang, du bliver vokset eller threadet

- Du minimerer risikoen for knopper og indgroede hår

- Voksning/threading er hurtigt, nemt og langtidsholdbart

God fornøjelse med din hårfri sommer!

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.05.2012 til 05.11.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person

Onlinebooking påkrævet på www.clinicforbeauty.com. Notér dit referencenummer ved booking. Ring på hos tandlægerne, når du ankommer til adressen for Clinic for Beauty. Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 28 93 49 10 Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug. Klinikken har ferielukket den 14. juli - 5. august 2012.Information

Åbningstider:

Man-tor: 17.30-20 

Fre-lør: 10-18 

Søn: Efter aftale 

Hjemmeside: www.clinicforbeauty.com

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Clinic for Beauty
CVR: 34115044

Adresse

Trianglen 4. 4th.
2100 København Ø
  • Clinic for Beauty
    Trianglen 4, 4.th
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation