jetter_001.JPG
jetter_002.JPG
jetter_003.JPG
jetter_005.JPG
jetter_006.JPG
jetter_007.JPG

1 times Japansk Lifting hos Jette Lilholm

249,- / 600,-
  • 59% rabat
  • Slutter om

Få 1 times Japansk Lifting hos Jette Lilholm, som via opstrammende massageteknikker og dybdegående lydbølger skaber et synligt ansigtsløft

Naturligt ansigtsløft

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

På Dronningensgade på Christianshavn kan du nu opleve den japanske behandling, som har revolutioneret verden på grund af dens hudforyngende og opstrammende resultater.

Flere berømtheder har offentligt erklæret, at de får en lifting, inden de skal optræde på tv eller fotograferes til premierer. Jeg fik 1 times afstressende prøvebehandling hos Jette Lilholm og oplevede stor positiv forandring både i forhold til opstramning, glød, farve og vitalitet.

Fra start til slut:

Du lægger dig på briksen, lukker øjnene til afslappende Hemi-sync meta-toner, og mærker, hvordan hele kroppen bliver tung og summer af afslapning.

• Jette starter ansigtsmassagen med sine to Novafon-apparater, der via lydbølger på mellem 100 og 8000 Hz går i dybden, masserer musklerne, stimulerer blodkarrene og strammer huden op. Ved gentagne behandlinger kan lydbølgerne udjævne og mindske rynker betydeligt.

• Jette masserer og stimulerer herefter både hovedbund, hals og ansigtets mange muskler, og hun bruger en helt fantastisk hybenkærneolie, som er tilsat vildrose. Ikke nok med, at det dufter dejligt, det er også med til at forbedre hudens elasticitet og virker antiseptisk. 

• Til slut får du en laserbehandling, som tilfører din hud et specielt forstærket og koncentreret lys, der trænger dybt ind i vævet og stimulerer de enkelte celler (på samme måde, som sollyset giver energi til planter via fotosyntese). Det er fuldstændig smertefrit, og kan virke smertestillende overfor kæbespændinger, betændelse i bihulerne eller paradentose. Dette afsluttes med en kølende serum, som virker afslappende på huden.

• En virkelig dejlig behandling, som giver et synligt og smukt ansigtsløft. Jeg bringer kun en advarsel: Du falder højst sandsynligt i søvn.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.05.2012 til 05.08.2012.

Bestil tid på tlf.: 24487848

Max 1 værdibevis pr. person

Max 300 værdibeviser til salg

Vil du afbestille en tid, skal det ske minimum 24 timer før behandling, ellers kan dit værdibevis blive indløst.

Du har mulighed for at købe 5 behandlinger for 2500 kr.Information

Åbningstider: Efter aftale.

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jette Lilholm
CVR: 31339979

Adresse

Mariendalsvej 60 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
  • Jette Lilholm
    Dronningensgade 48,2 tv
    1420 København
Vælg variation
Vælg variation