Magnolia_detox_001.JPG
Magnolia_detox_002.JPG
Magnolia_detox_003.JPG
Magnolia_detox_004.JPG
Magnolia_detox_005.JPG
Magnolia_detox_006.JPG
Magnolia_detox_007.jpg
Magnolia_detox_008.JPG
Magnolia_detox_009.JPG

Rens ud i din krop med 1 times detox-massage

295,- / 590,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Rens ud i din krop med 1 times sund og afslappende detox-massage hos Klinik Magnolia. Behandlingen renser ud i kroppens affaldsstoffer, så du får mere energi

Føl lethed i kroppen

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

I hjertet af København, tæt på Kongens Nytorv, ligger Klinik Magnolia. Det er en lille oase af fred og ro midt i byens travle puls. Der er en sansende duft af naturlige olier og beroligende, dæmpet musik. 

Detoxbehandler Mette Lassen fortæller glædestrålende, at hun netop er vendt hjem fra 23 dage på Ayurveda Retreat i Indien. Det har været en helt utrolig rejse. En kombination af undervisning af ayurvediske læger og daglige behandlinger har åbnet hendes øjne for den skat, der ligger gemt i den gamle lægekunst – og med afsæt i den viden har hun videreudviklet sin detox-behandling. Jeg er den første, der får lov til at prøve den, og jeg er henrykt.

Mette Lassen er mesterlært lymfemassør af en af Danmarks bedste behandlere og kombinerer lymfemassagen med de specielle massageolier, som hun har udviklet i Indien. 

Olierne er lavet af koldpresset magnolia-olie og indeholder særligt udvalgte ayurvediske urter og plantestoffer, som er særligt effektfulde i forhold til at udrense kroppen, skabe forøget energi og styrket mindfulness. Behandlingen skaber også flow i lymfevæsken og åbner for blodforsyningen, så affaldsstofferne transporteres lettere til de åbne lymfekar, og der sker et øget optag af næringsstoffer.

Med blide, symmetriske strøg masserer Mette Lassen min krop. Hun starter ved fødderne og masserer langs meridianbanerne op til lymfeknuderne ved maven og op til halsen. En følelse af absolut velvære indtager min krop, og jeg bliver fyldt med lethed.

Efter behandlingen skal jeg tilfældigvis have lavet en blodtypetest i Lene Hanssons Wellness Center. Da jeg får prikket hul i huden strømmer blodet ud. Jeg kigger forbløffet på min arm og kan konstatere, at det har været en særdeles effektfuld behandling. Mette Lassen har virkelig fået sat gang i mit blodomløb.

Betingelser

 • Kan indløses fra 05.05.2012 til 05.08.2012.

Behandlingen kan både indløses i København og i Vejle.

Onlinebooking er påkrævet på www.detoxklinik.dk. Du skal oplyse dit Downtown-referencenummer, når du booker tid.

I behandlingstiden er der inkluderet 10 min. til omklædning.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 27 72 50 71 eller online. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider: Man-søn: Efter aftale

Hjemmeside: www.detoxklinik.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Mette Lassen
CVR: 29337349

Adresse

Godthåbsvej 64A
2000 Frederiksberg
 • Detox Klinik Magnolia
  Store Kongensgade 17A, 1. sal
  1264 København K
 • Detox Klinik Magnolia
  Grejsdalsvej 230, 1 sal, nr 10.
  7100 Vejle
Vælg variation
Vælg variation