Diwan_01.JPG
Diwan_02.JPG
Diwan_03.JPG
Diwan_04.JPG
Diwan_05.JPG
Diwan_06.JPG
Diwan_07.JPG
Diwan_08.JPG

6 retters pakistansk-indisk menu for 2 hos Al Diwan

394,- / 788,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Al Diwan på Vesterbro byder på 6-retters pakistansk-indisk middag for 2 personer. Restauranten har fået 4 ud af 5 kokkehuer af Adam Price

Price-vindende indisk

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein & Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

"På Vesterbrogade i nummer 94 har en af vores bedste pakistansk-indiske restauranter ligget i en årrække. Al-Diwan har et stort og trofast publikum, der ved, at kokkene på stedet gør lige det ekstra ud af retterne, der hæver dem over gennemsnittet og gør stedet til byens måske bedste repræsentant for regionens køkkener." Sådan skrev Adam Price i Politikken, og Downtown kan kun være enig.

Hos Al-Diwan får du en ægte oplevelse af et af verdens ældste og bedste køkkener. De smagfulde ingredienser giver en smagseksplosion, som du vil opleve i retterne hos Al-Diwan, der alle er lavet fra bunden. Du kan tydeligt fornemme respekten og kærligheden til den ældgamle kogekunst, som stammer  helt tilbage fra mogulernes storhedstid i Indien.

Menuen er for 2 personer og består af:


2 forretter:

- Mixed grill med indisk yoghurt-salat og chutneys

- Chicken chat: Marineret kylling med kikærter, peberfrugt, tomater, løg, kartofler og masala

3 hovedretter (alle 3 hovedretter bliver lavet i størrelser afhængigt af, hvor mange der spiser):

- Butter chicken: Tandoori-kylling tilberedt i smør og krydderier

- Shahi Korma: Lammekød med tyk, krydret cashewsauce

- Aloo saag: Spinat og kartofler tilberedt i stærke, orientalske krydderier

Tilbehør til deling:

- Pulao ris: Ris med ærter

- Garlic tandoori naan: Tykt hvedemelsbrød med hvidløg

Dessert:

- Hjemmelavet dessert

- Kaffe eller te

Hvad enten du allerede er tilhænger eller gerne vil prøve at udforske indisk mad, er Al Diwan det rigtige sted at prøve kræfter med det ældgamle, men upåklagelige køkken. Velbekomme! 

Ps. Restauranten anbefaler øllen Murree fra det ældste bryggeri i det engelskbesatte Indien til maden. "There's nothing better than Murree with your curry," lyder det fra ejeren af restauranten.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.05.2012 til 07.07.2012.

Bordbestilling er påkrævet og kan gøres via mail: info@al-diwan.dk eller på restaurantens hjemmeside www.al-diwan.dk under table reservation.

Tilbuddet gælder for 2 personerInformation

Åbningstider: man-søn: 17-23

Hjemmeside: www.al-diwan.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Fabelagtig aften (5/6 stjerner)

Vi blev modtaget af en særdeles veloplagt tjener, som på en passende måde var både humoristisk og gav en fantastisk seriøs betjening.
Tjeneren var velinformeret om vin og vi fik bestemt serveret en flaske vin som passede til hvad vi havde beskrevet vi ønskede.
 Maden var helt igennem fantastisk og retterne blev serveret af tre omgange med en passende pause imellem. Til slut fik vi en kop rigtig lækker kaffe. 
Da vi forlod restauranten var de to tjenere som vi havde været i kontakt med meget opmærksomme på at vi forlod stedet. Vi blev takket mange gange for besøget og naturligvis budt tilbage en anden gang.
 Under hele besøget var tjeneren meget opmærksom på os, og var flere gange henne og forsikre sig at alt var ok og sørge for at vi havde vand og vin nok. 
Prisen på maden var måske lige i overkanten, taget i betragtning at de fleste indiske retter kan tilberedes i forvejen i gryde i store portioner. Dette er dog absolut ikke afgørende for om jeg kommer igen. 
Alt i alt en super oplevelse med fantastisk betjening. Kommer klart igen.

Glimrende betjening og mad (5/6)

Hvis du er til krydret mad, så er dette stedet at tage hen. Fin indretning og god atmosfære, gør stedet indbydende

Fantastisk!! (6/6)

Ikke mindre end et fantastisk sted! Havde reserveret bord til kl. 18:30, men vi besluttede os for at tage derind tidligere, hvilket slet ikke var noget problem.

Vi blev mødt af imødekommende og humørfyldte tjenere.
 Udover den rigtige gode service, så var maden også i top. Vi besluttede os for at prøve en menu, og blev spurgt om hvor stærkt det måtte være. Vi valgte det skulle være stærkt - og det var det, lige præcis så stærkt som det skulle være!
 Vi ville desuden også lige se, hvad deres buffet bød på, og det betyder at Al-Diwan nu kan se frem til et besøg mere fra vores side af. Vi bliver simpelthen nødt til at smage den buffet, og ikke kun se på den!

Glæder mig allerede til at besøge Al-Diwan igen. Fantastisk fantastisk sted!

Skønt og stærkt :) (5/6)

Super god oplevelse. Vi kom med et Downtown bevis og fik 1. klasses behandling. Personalet var søde, imødekommende og meget servicemindede. Kokken præsenterede vores mad (en fastlagt menu fra kortet) så vi vidste hvad vi spiste.
Og det smagte rigtig godt - spændende forret med 3 kraftige dressinger, lækker kylling og dejligt lam, smagfulde saucer, varmt naan og gode ris.
Absolut ingen klager herfra.

- Alle set på AOK

Aftalepart

Al-Diwan
CVR: 35894152

Adresse

Vesterbrogade 94
1620 København V
  • Al-Diwan
    Vesterbrogade 94
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation