accesories_001.jpg
accesories_002.jpg
accesories_003.jpg
accesories_004.jpg
accesories_005.jpg
accesories_006.jpg

Accessories-shopping for 200 kr. på Accessories.dk

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Shop fine accessories for 200 kr. på webshoppen Accessories.dk. Her finder du alt fra solbriller til smykker og farverige armbåndsure & kropssmykker.

Accessories-himlen

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg elsker solbriller, som i at jeg ikke kan få nok! Og jeg er vild med øreringe, hvor princippet jo større, jo bedre gør sig gældende for mig. Men jeg er også lidt en uheldig type med mine solbriller og smykker, for når jeg kommer hjem fra sommerens koncerter og festivaler, er det næsten altid uden mine medbragte accessories, som på mystisk vis er forsvundet. Derfor glæder jeg mig over Accessories.dk, hvor jeg – og alle I andre – kan finde moderigtige solbriller og smykker til gode og SU-venlige priser. 

Med dagens tilbud kan du blive helt klar til at indtage sommeren med dens festivaler, koncerter og chill-dage i Københavns parker iført accessories fra Accessories.dk. Du kan shoppe for 200 kroner på webshoppen, og for det beløb kan du faktisk få fingrene i en del nye items. 

På den overskuelige webshop finder du bl.a. clubmaster-solbriller, trendy, runde solbriller og klassiske wayfarer & pilotbriller. Dem kan du hænge om halsen i farvestrålende brillesnore og -kæder i forårets og sommerens skønne farver. Accessories.dk har også armbåndsure i casio-look og mange forskellige smykker. Du finder bl.a. store, iøjefaldende øreringe af sølvkæder og fjerøreringe i alle regnbuens farver, earcuffs, statementhalskæder og kropssmykker.

Hurra for billige og trendy accessories, som kan opdatere dit sommerlook med det helt rigtige til din stil.

Hvis du køber for bare 50 kr. mere end værdibevisets værdi får du gratis fragt – så gå bare om bord, der er rigeligt med godter at købe af. Enjoy og hav en festlig sommer!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.05.2012 til 05.07.2012.

OBS: Fragt er ikke inkluderet i prisen. Der påregnes fragt på 25 kr. ved køb på under 250 kr.

Du kan bruge flere værdibeviser pr. køb

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.Information

Hjemmeside: www.accessories.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Accessories.dk
CVR: 30127293

Adresse

Blegdamsvej 4-b
2200 København N
  • Accessories.dk
    Blegdamsvej 4B
    2200 København N
    support@accessories.dk
Vælg variation
Vælg variation