segway_002.JPG
segway_003.JPG
segway_005.JPG
segway_006.JPG
segway_007.JPG
segway_001.JPG

Segway-arrangement for op til 12 personer

2.499,- / 5.500,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Giv den gas på Segway i 1,5-2 timer med dine venner eller kollegaer – ideelt til polterabend eller firmaarrangement. Tilbuddet gælder op til 12 pers.

The future is now

Journalist: Mads Emil Wivel og Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Kim Bjærre

I anden og tredje del af "Tilbage til fremtiden"-trilogien cruiser Michael J. Fox rundt på et såkaldt hoverboard - et flyvende fremtidsskateboard uden hjul, som svæver lige over jorden. I forbindelse med filmene gik der i begyndelsen af 1990'erne vedvarende rygter om, at hoverboards fandtes i virkeligheden og at en luftbåren transportrevolution var lige om hjørnet. Tiden har vist, at flyvende skateboards (ligesom jetpacks og rullende fortove) aldrig rigtig er slået igennem som allemandseje, men med en Segway får du noget, der smager lidt af fugl.

"En Segway giver dig følelsen af at svæve lige over jorden," forklarer Thomas Sunke, der arrangerer firmafester, polterabends og teambuilding-events med udgangspunkt i Segway-kørsel. "Folk beskriver ofte Segway-følelsen som en blanding mellem at svæve og sejle," uddyber han. Ifølge Thomas kommer du utrolig nemt rundt med en Segway, og den reagerer på dine mindste bevægelser.

"Segwayen bevæger sig med 20 km/t, hvilket svarer til rask fart på en cykel. Og selvom det måske ikke lyder af det helt store, så føles det som en ganske god hastighed, når det foregår i oprejst stilling få centimeter over jorden," fortæller Thomas og pointerer samtidig, at det faktisk slet ikke er farten, det kommer an på, hvis man vil klare sig godt i holdkonkurrencen. Her er det opbyggelige dyder som samarbejde og kommunikation, der tæller, når modstanderholdet skal sættes til vægs.

Ved køb af dagens tilbud kan I…

Samle op til 12 venner eller kollegaer og konkurrere mod hinanden i hold på Segway. Arrangementet varer 1,5-2 timer og indeholder en indledende introduktion til Segway-kørsel samt softdrinks (Cola, Fanta og lignende). 

I bestemmer selv, om arrangementet skal foregå på en lukket forhindringsbane ved Israel Plads eller et andet sted nær jer efter aftale (op til postnummer 4000). Hvis I ønsker at bestille arrangementet til et sted længere væk end ovennævnte postnummer, kan det lade sig gøre mod ekstrabetaling.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.05.2012 til 02.08.2012.

Værdibeviset gælder et arrangement for op til 12 personer. Book tid på mail: thomas@lejensegway.dk

Afbestilling skal ske min. 24 timer forinden, ellers mister I værdibeviset.

Der må ikke indtages alkohol før eller under Segway-arrangementet.

Vær opmærksom på, at der er 1 Segway pr. hold til rådighed.

Det er en fordel at være iklædt en let jakke.

Minimumsalder: 16 årInformation

Åbningstider: Alle dage efter aftale

Hjemmeside: www.lejensegway.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Lej en Segway
CVR: ??
  • Lej en Segway
    Israels Plads 1
    Q-park, Nedgang A
    1361 København K
Vælg variation
Vælg variation