MichaLindner_001.JPG
MichaLindner_002.JPG
MichaLindner_003.JPG
MichaLindner_004.JPG
MichaLindner_005.JPG
MichaLindner_006.JPG

70 minutters blid og lindrende kranio-sakral terapi

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få hjælp mod stress, smerter eller spændingshovedpine med 70 minutters blid kranio-sakral terapi i Micha Lindners lækre, lyse lokaler lige ved søerne

En beroligende duft af enebær møder mig, da jeg træder ind i behandlingslokalet hos Micha Lindner. Det store hjørneværelse har udsigt til søerne, og det blide lys fra vinduespartiet lyser rummet helt op. 

”Årh et lækkert lys,” udbryder Downtowns fotograf Kim, da han ankommer. Han snupper hurtigt fotolinsen op af tasken og begynder at skyde.

Micha Lindner er fuldstændig klædt i hvidt, og der er noget rensende over ham, som han sidder der over for mig med sine enkle John Lennon-briller og kortbarberede munkefrisure. I de bløde, hvide stole taler vi om mine symptomer, så han får en fornemmelse af, hvad han skal arbejde med.

Med nænsomme berøringer løsner Micha op for spændinger og blokeringer, især omkring mit hoved, rygsøjle og bækken. Når han flytter sine hænder bare nogle millimeter rykker mit bækken sig også, og jeg kan mærke, hvordan min hofteskål, falder på plads. Under hele behandlingen er der god tid til mig og mine behov, og Michas rolige facon smitter af og lader mig trygt slappe helt af.

Formålet med massagen er at påvirke kroppen til selvhelbredelse, og behandlingen er særligt effektiv mod hovedpine, rygsmerter, piskesmæld, svimmelhed og stress.

Da jeg rejser mig efter behandlingen, er jeg fuldstændig afslappet og nærmest lidt søvndrukken. Jeg bæller et stort glas vand, og så melder friskheden sig. Det er med fornyet energi og velvære, jeg cykler tilbage mod kontoret.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.05.2012 til 01.12.2012.

Bookning skal ske på tlf. 60 60 48 54 eller på mail michalindner.dk@gmail.com fra mandag den. 6. maj. 2012.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før pr. telefon. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Du får 25 % rabat på 1 efterfølgende behandling ved genbestilling inden for 2 uger.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person. 

Det er muligt at købe flere værdibeviser og give som gave.Information

Åbningstider:

Man-tirs: 9 – 16 

Ons-fre: 9 – 19 

Lør (ulige uger): 10 – 18

Hjemmeside: www.kst-michalindner.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Micha Lindner Terapi
CVR: 29676364
  • Micha Lindner Terapi
    Medital Klinik
    Nørre Søgade 27A, 1. tv
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation