Finderskeeper_001.jpg
Finderskeepers_002.jpg
Finderskeepers_003.jpg
Finderskeepers_004.jpg
Finderskeepers_005.jpg
Finderskeepers_005.jpg

Design- og tøjmarked FINDERSKEEPERS på Østerbro

95,- / 190,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

FINDERSKEEPERS er et nyskabende design- og tøjmarked, hvor du kan finde tøj- og designunika. Få indgangsbillet, kaffe og kage for 2 personer

Unika og lækkert design

Journalist: Durita Dybczak

Den kreative del af Danmark vokser og vokser, men det er bare ikke alt, du får at se i butikkerne. Nu har du muligheden for at få fingrene i luksus secondhandtøj og unika designs. FINDERSKEEPERS er nemlig stedet, hvor innovativt, nyt design møder luksus secondhandtøj i et kæmpe designermarked i Østerbrohuset.

FINDERSKEEPERS var en kæmpe succes, da det i efteråret blev afholdt på Nørrebro. Nu er arrangementet så rykket til Østerbro, og hvem ved, hvor det bliver næste gang. Drivkraften bag FINDERSKEEPERS er hovedsageligt designstuderende. De har udviklet FINDERSKEEPERS ud fra idéen om, at København mangler et sted, hvor design- og modeinteresserede får mulighed for at prøve sig selv af og vise sine ting frem. 

På FINDERSKEEPERS kan du blandt andet møde de fem designere, der sammen kalder sig ”Vi Leger Butik." De er gået sammen om at skabe et værkstedskollektiv og butik med plads til deres fælles interesse og kærlighed til kreativiteten. Du kan finde inspirerende illustrationer af bl.a. Bine Jo Mortensen og Trine Struwe, der begge studerer visuel kommunikation på Kunstakademiets Designskole. 

Ladyfingers er en smykkebutik, hvor du finder håndlavede og anderledes smykker fra eget værksted. De 6 smykkedesignere fra Ladyfingers har hver deres stil, og der er altid nye smykker at finde i deres butik i Jægersborggade og selvfølgelig også på FINDERSKEEPERS. Til drengene vil der også være masser af gode fund at gå på jagt efter. De forskellige stande med herretøj disker op med mærker som Acne, Henrik Vibskov, Levi’s Vintage, Our Legacy, Lee, New Balance, Norse, nn07, WoodWood, Carhartt og mange flere.

Er du blandt de første 150, der kommer lørdag eller søndag, får du oven i købet en goodie bag, hvor der er skønne sager fra blandt andre Cover, Pilgrim, Vitamin Water og JorgObé. Derudover deltager du automatisk i konkurrencen om skønne gaver blandt andet fra Five Units, Designer Zoo, Housewear, Tarik Arnautovic, Squezze Juicebar og Johan Bülow.

For mere info om FINDERSKEEPERS, tjek hjemmesiden www.finderskeepers.dk eller www.facebook.com/finderskeeperscph

Med dagens tilbud får du to indgangsbilletter til FINDERSKEEPERS, to store café latte og to styk valgfri kage fra Krummen og Kagen. Happy shopping!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.05.2012 til 06.05.2012.

Værdibeviset kan kun indløses enten d. 5. eller 6. maj. Billetterne kan grundet den korte tidsfrist ikke refunderes. Indgang gennem VIP-indgangen. Information

Åbningstider: Lør-søn: 11-17 

Hjemmeside: www.finderskeepers.dk

Aftalepart

FindersKeepers
CVR: 33526164

Adresse

Nørregade 41
1165 KBH K
  • FindersKeepers
    Østerbrohuset
    Århusgade 103
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation