gobehandling_001.JPG
gobehandling_002.JPG
gobehandling_003.JPG
gobehandling_004.JPG
gobehandling_005.JPG
gobehandling_006.JPG
gobehandling_007.JPG
gobehandling_008.JPG

Massage el. zoneterapi hos Go behandling i Havnegade

259,- / 525,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Massageterapeut Bo Tornslev giver dig 50 minutters behandling. Vælg mellem fysiurgisk massage, zoneterapi eller signaturbehandling med dybdemassage

Vidunderbehandling og hverdagsfortryllelse

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg har skavanker, som er klassiske for en kontor-arbejdende-person. Spændingshovedpine og myoser fra akrobatiske arbejdsstillinger foran skærmen. Men mødet med Bo Tornslevs masserende hænder er en hverdagsfortryllelse på en stille tirsdag, hvor forårssolen endelig viser sin lune og gule charme. I klinikken i Havnegade summer der af ro, professionalisme og tillid, og her har Bo Tornslev sit behandlingslokale.

”Jeg forsøger at forstå hele mennesket og se en sammenhæng i folks symptomer. Det er en afgørende del af behandlingen, da ingen fungerer ens,” forklarer Bo Tornslev mig. Han er lægeeksamineret massageterapeut og zoneterapeut og har taget adskillige kurser med speciale i holistisk menneskeforståelse.

Jeg vælger en fysiurgisk massage, og her arbejder Bo med traditionelle greb på mine spændingsområder. Han masserer blandt andet mine ømme skulderblade, nakkemuskulatur, rygmuskler og min lænd. Jeg kan mærke, at der bliver gået til den, så de stive muskler og sener bliver strakt ud og blødgjort. Min krop går langsomt, men sikkert fra ’åh’ til ’ahhh.’

Vælg mellem én af følgende behandlinger:

- Fysiurgisk massage: Det er en klassisk massageform med traditionelle greb og oliebehandling, som afspænder det overfladiske muskelsystem, stimulerer bedre blodgennemstrømning og udrenser kroppens affaldsstoffer. Behandlingen kan både bruges forebyggende, helbredende og som en afstressende velværebehandling.

- Zoneterapi: Fødderne er et slags landkort af reflekszoner over alle kroppens områder; muskler, organer, hormonsystem, fordøjelse, kredsløb, immunsystem osv. Ved stimulering af disse zoner påvirkes de tilhørende kropsområder, så spændinger og blokeringer bliver løsnet op. Din krop bliver samtidig støttet i sine egne helbredende processer.

- Signaturbehandling: Dine spændinger bliver lokaliseret, og ved hjælp af vedholdende tryk, punktbehandling og dybdegående massage løsner behandlingen effektivt op for din anspændthed, reducerer smerter og giver øget bevægelighed i muskler, sener og led. 

Efter behandlingen er jeg helt massagehøj. For selvom min krop er træt, er den samtidig meget glad. Så jeg flyver nærmest ud til kanalen i Havnegade,  står stille i en stråle solskin omringet af fuglefløjt og sender Bo Tornslev taknemmelige tanker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.05.2012 til 30.09.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling er påkrævet på telefon: 31 45 25 95 eller mail: botornslev@gobehandling.dk 

Afbestilling skal ske 24 timer før, ellers kan værdibeviset indløses uden brug.Information

Åbningstider:

Man: 9-16

Tir: 9-16

Tor: 9-19

Fre: 9-14

Hjemmeside: www.gobehandling.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Go behandling
CVR: 33454325

Adresse

Havnegade 35 kl.
  • Go behandling
    Kiropraktorerne i Havnegade
    Havnegade 35 kl.
    1058 København K
Vælg variation
Vælg variation