lavidanabila_001.JPG
lavidanabila_002.JPG
lavidanabila_003.JPG
lavidanabila_004.JPG
lavidanabila_005.JPG
lavidanabila_006.JPG
lavidanabila_007.JPG
lavidanabila_009.JPG

Nyd en eksklusiv diamantpeeling & oxygenbehandling

750,- / 1.899,-
 • 61% rabat
 • Slutter om

Nyd 1,5 times ultimativ ansigtsluksus med 1 diamantpeeling & 1 original intraceuticals-oxygenbehandling hos eksklusive La Vida Nabila i Kbh K & Charlottenlund

Den ypperste luksus for dit ansigt

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

La Vida Nabila er indbegrebet af skønhedsfaglig professionalisme kombineret med ærlig, menneskelig imødekommenhed. Og det er måske derfor, at den anerkendte salon, der den 8 marts 2012 åbnede endnu en butik i lækre lokaler i Rosenborggade i Indre By, summer af tilfredse klienter, da jeg for anden gang besøger dem med vores fotograf.

Med dagens tilbud kan du lade én af La Vida Nabilas kyndige kosmetologer forkæle dit ansigt med en af skønhedsmarkedets bedste behandlinger, mens du ligger på langs i den bløde briks. Behandlingen foregår i et lille, dæmpet belyst lokale, der lukker salonens livlige summen ude, så kun Katie Meluas rolige, jazzede sangstemme høres fra anlægget. 

Glæd dig til:

- Afrensning & hudanalyse

- Diamantpeeling

- Dybderens efter behov

- Oxygenbehandling med den originale Intraceuticals Infusion

- Afsluttende dagcreme

Du får først renset dit ansigt og foretaget en hudanalyse, så din kosmetologiske behandler ved, hvilken slags hud du lever med. Derefter får du en diamantpeeling, der eksfolierer, udglatter og forynger din hud. Det effektive, men blide vakuumsug stimulerer dit blodomløb og fjerner lymfeophobninger i ansigtet. Efter diamantpeelingen er dine porer åbne, og kosmetologen kan uden besvær presse urenheder ud med en dybderens, hvis din hud har behov for det.

Dit rensede ansigt er nu klar til den foryngende oxygenbehandling, som den eksklusive salon foretager med de originale Intraceuticals Infusion-maskine og –produkter. Oxygenbehandlingen fungerer i kraft af en kostbar serum, som indeholder letvægts hyaluronsyremolekyler og en kraftfuld kombination af vitaminer og antioxidanter. Ved hjælp af oxygen under tryk tilføres serummets aldersbekæmpende ingredienser til de dybereliggende lag i huden, samtidig med at ilten køler og beroliger. Hyaluronsyren fugter huden og opstrammer, reducerer fine linjer og giver en fornyet glød.

Behandlingen afsluttes med en nærende dagcreme til din hud, der på dette tidspunkt har fået tilført så meget fugt og liv, at din nye glød ikke kan undgå at blive bemærket.

Har du lyst til at være i god tid og forære din mor denne luksusbehandling til mors dag d. 13. maj, tilbyder La Vida Nabila oven i købet 50 % på permanent makeup til alle downtownkunder, der booker tid til behandlingen inden mors dag. Ren luksus.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.05.2012 til 17.01.2013.

Book tid online på www.lavidanabila.dk og oplys Downtown-referencenummer. Tilbuddet gælder til både La Vida Nabila i Indre By og Charlottenlund. Ved booking af tid inden mors dag (den anden søndag i maj) får du 50 % på permanent makeup. Hvis du bliver forhindret i at møde op til din behandling, bedes du aflyse senest 24 timer før af hensyn til salonens planlægning. Ved for sent afbud kan salonen indløse dit værdibevis.

Max. 1  værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Charlottenlund:

Man-fre: 10-17

Lør: 10-14

Indre By:

Mandag: 11-17

Tir-fre: 10-17

Weekend: Lukket

Hjemmeside: www.lavidanabila.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
CVR: 35648798

Adresse

Jægersborg Allé 31 A
2920 Charlottenlund
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Rosenborggade 12
  1130 København K
 • La Vida Nabila, Nabila Blegdamsvej Aps.
  Jægersborg Allé 31A
  2920 Charlottenlund
Vælg variation
Vælg variation