Nicenails_001.jpg
Nicenails_002.jpg
Nicenails_003.jpg
Nicenails_004.jpg
Nicenails_005.jpg

Bliv fashionabel til fingerspidserne med Shellac

199,- / 400,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv fashionabel til fingerspidserne med 1 quick manicure og 1 farverig Shellac-lakering hos Nice Nails på Gl. Kongevej

Fashionabel til fingerspidserne

Journalist: Linda Østergaard 

Fotograf: Kim Bjærre

De smukke, skinnende negle fylder i beautybilledet netop nu og er blevet et sandt fashion statement, som viser, at negle rykker. Det giver også et kick til selvtilliden – ligesom det siges, at du kan slippe af sted med det meste på look-kontoen, når blot neglene er i topform.

Selv går jeg sjældent med neglelak, for lykken varer kort, når den skaller allerede efter en dags skriveri på tastaturet. Men CND’s Shellac lover at holde op til to uger. Hos Nice Nails er Linda Grønhøj negletekniker og har over 5 års erfaring.

Hun starter med at give mig en quick manicure, hvor hun grundigt fjerner tilgroet neglebånd. Jeg får derefter filet mine negle, så de bliver fine og afrundede.

Det første lag er en klar underlak, som beskytter neglen og skal tørre i en maskine med UV-lys i 10 sekunder. Og så skal jeg vælge den farve, jeg vil have på neglene. Der er 20 at vælge mellem, så det er en ren slikbutik med farver som ’strawberry smoothie’-lyserød og klassisk ’Hollywood’-rød. Jeg vælger en diskret ’ice cappuccino,’ der ikke skriger på opmærksomhed. Mine negle bliver lakeret to gange med den brunlige farve, og efter hver omgang skal neglene en tur ind i maskinen og tørre i to minutter.

Til sidst forsegles farven med en gennemsigtig overlak, inden mine neglebånd får en omgang fugtgivende olie, der dufter skønt af marcipan og blandt andet er proppet med e-vitamin og jojobaolie. Mine hænder får også en dejlig omgang lotion. 

Jeg er så glad for mine fine hænder og nye lakerede negle. Det giver et velplejet look, og mine negle virker stærkere. Jeg har testet holdbarheden, og mine negle har været på hårdt arbejde de sidste fem dage, men de har klaret det uden ridser i lakken eller afskalning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.05.2012 til 02.08.2012.

Book tid online på www.nicenails.dk. Værdibeviset kan indløses mellem klokken 11 og 15 eller efter aftale. Afbestilling skal ske minimum 24 timer forinden, ellers kan værdibeviset indløses. Vær opmærksom på, at der er sommerferielukket i uge 29-30.

Max. 1 værdibevis pr. person. 

Max. 150 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man: 9.30-18

Tir-ons: 9.30-16

Tor: 9.30-18

Fre: 9.30-16

Hjemmeside: www.nicenails.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Nice Nails
CVR: 33651600

Adresse

Gl. Kongevej 96
1890 Frederiksberg
  • Nice Nails
    Gl. Kongevej 96
    1850 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation