Hud_001.JPG
Althea_001.jpg

Halv pris på luksus ansigtsbehandling inklusiv en quick manicure med håndmassage hos nyåbnede Beauty Essence på Strandvejen

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på luksus ansigtsbehandling inklusiv en quick manicure med håndmassage hos nyåbnede Beauty Essence på Strandvejen

Essensen af skønhed

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Kim Bjærre

Er din hud mærket af for mange hyggelige julefrokoster med god mad og lidt for mange drinks? Har is, sne og kulde gjort din hud tør og skadet og trænger du i det hele taget til en kærlig behandling? Så tag på rekreation hos Beauty Essence, hvor du og din hud vil få fornyet liv.

Midt på Strandvejen tæt på Hellerup Station ligger Hellerups hyggeligste hudplejeklinik, Beauty Essence, hvor du kan nyde en skøn behandling i den afslappede og hyggelige atmosfære hos Mila Radzivil, der vil gøre sit bedste for, at du får en vidunderlig oplevelse. Hendes ambition er at skabe gode resultater for dig og hjælpe dig med at få sund og flot hud.

Hos Beauty Essence kan du nyde at være i centrum og blive forkælet af Mila, der altid giver dig den bedste kvalitet med super professionelle behandlinger og kvalitetsprodukter fra Dermalogica, MD Formulations og Jane Iredale makeup, som du også kan købe på klinikken. Beauty Essence lægger stor vægt på kvalitet og anvender derfor Dermalogica, der er en klinikforhandlet hudplejeserie uden skadelige kemikalier med fokus på miljø og økologi - og ikke mindst med fokus på at skabe fantastiske resultater for din hud.

Den 1. december 2010 åbnede Mila Radzivil dørene til hudpleje- og skønhedsklinikken, Beauty Essence, der deler lokaler med frisørsalonen Eva Lind. Mila Radzivil er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men valgte at supplere det med kosmetologuddannelsen og herfra valgte hun at følge sin drøm om at åbne sin egen hudplejeklinik.

Udover diverse ansigtsbehandlinger kan du også få rygbehandlinger med afrensning og hudslibning, hårfjerning, farvning og retning af vipper og bryn. I forbindelse med en ansigtsbehandling kan du også få en quick manicure eller quick makeup som tillægsbehandling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.01.2011 til 01.07.2011.

Bestil tid på tlf: 61 77 71 56 eller på www.essenceofbeauty.dk

Når du bestiller tid på telefon eller via hjemmeside, så nævn at købet er fra Downtown.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - fredag: 9:30-18

Lørdag - Søndag: Lukket

Derudover efter aftale

www.essenceofbeauty.dk

Aftalepart

Beauty Essence
CVR: 33185553

Adresse

Vester Voldgade 8
1552 København V
  • Beauty Essence
    Beauty Essence
    Strandvejen 68B
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation