Precious_Beads_01.JPG
Precious_Beads_02.jpg
Precious_Beads_03.jpg
Precious_Beads_04.jpg
Precious_Beads_05.jpg
Precious_Beads_06.jpg
Precious_Beads_07.jpg
Precious_Beads_08.jpg
Precious_Beads_09.jpg
precious_beads_10.JPG
Precious_Beads_11.jpg
precious_beads_12.JPG

Shop løs for 500 kr. på perlesiden Precious-Beads.dk

175,- / 500,-
  • 65% rabat
  • Slutter om

Shop løs for 500 kr. i den nyåbnede onlineshop Precious-Beads.dk. Her finder du et hav af farvestrålende perler og dele til at designe dine egne smykker. Fri fragt

DIY-smykker

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

Materialerne hos Precious-beads.dk er mange: Kædevedhæng, ørekroge, øskner, perler og sten i alskens former og farver. Det er bare med at lade sig inspirere af tidens tendenser og komme i gang med selv at lave smykker. Lav f.eks. din egen statement-halskæde med farverige perler eller funklende, facetslebne perler. Du kan også forsøge dig med et par store, opsigtsvækkende øreringe, som er en af sommerens helt store tendenser. Dyk ned i en farverig verden af pink, blå, grønne, gule eller orange perler – hvis du mikser farverne, er du helt med på sæsonens øreringe-beat.

Udover at du kan få perlerne i alle regnbuens fantastiske farver, kan du også få dem i forskellige materialer. De flotte perler til eget smykkedesign fra internetbutikken byder nemlig på alt fra svage pastelfarvede porcelænsperler, over grønlige turkisser, til etniske træperler og strålende ferskvandsperler - og mange flere. 

På Precious-beads.dk finder du et brugervenligt søgefelt, som gør din søgen efter perler overskuelig. Her kan du nemlig foretage en farvesøgning, så du finder perler kun i den farvenuance, du lige står og mangler. 

Så fat dit nærmeste modemagasin og hent inspiration til dit næste do-it-yourself-smykkeeventyr. For 500 kroner er der i hvert fald rigeligt med perler at hente hos Precious-Beads.dk.

God fornøjelse!

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.05.2012 til 30.07.2012.

Du gennemfører dit køb som et almindeligt onlinekøb, hvor du betaler via bankoverførelse. Skriv dit Downtown-referencenummer i beskedfeltet, og beløbet bliver fratrukket manuelt. Du skal se bort fra den mail, du får tilsendt efterfølgende angående indbetaling,

Fragten er med i prisen.Information

Precious-Beads.dk’s kundeservice kan kontaktes telefonisk på 42 45 47 21, man-tor kl. 11-14

Hjemmeside:

www.precious-beads.dk

Aftalepart

Precious Beads - Lukket
CVR: 29593930
  • Precious Beads - Lukket
    Albjergparken 1,2,2
    2660 Brøndby Strand
    www.precious-beads.dk
Vælg variation
Vælg variation