Kaffe_001.JPG
Kaffe_002.JPG
Kaffe_003.JPG

Halv pris på morgenmad for to personer hos den hyggelige, nyåbnede kaffebar KAFFE i Istedgade

90,- / 180,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på morgenmad for to personer hos den hyggelige, nyåbnede kaffebar KAFFE i Istedgade

Kaffebar i en liga for sig

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

På trods af at kaffebaren med det sigende navn KAFFE først slog dørene op i starten af december 2010, er den lille perle allerede blevet utrolig populær. Udover at være kendt for deres fantastiske kaffe, så er der gjort noget helt særligt for indretningen, hvor lokale kunstnere har sat deres kreative præg på stemningen.

Med dagens tilbud kan du besøge den hyggelige kaffebar med en du holder af og få en velassorteret morgenmadstallerken bestående af en croissant, tykmælk med müsli samt en bolle med ost eller andet pålæg. Dertil kommer naturligvis en velbrygget kaffe helt efter eget valg.

KAFFE er en ikke hel almindelig kaffebar. Der serveres naturligvis velbrygget kaffe, morgenmad og små godter såsom lækre cookies, men derudover er kaffebarens lokaler en oplevelse i sig selv. Indehaver Christian Almvig har været i restaurationsbranchen i 10 år og havde længe gået med en drøm om at starte sit eget, da han faldt over det ledige lokale, hvor kaffebaren nu holder til. "Jeg så lokalet og tænkte, at her mangler en rigtig fed kaffebar. Lokalet indbød simpelthen til det", fortæller Christian Almvig.

Nogle meget talentfulde lokale kunstnere har sørget for den hyggelige indretning. "Indretningen er i en liga for sig, da kunstnerkollektivet Bureau Detours har stået for indretningen af den nye kaffebar KAFFE, hvor alle møbler og installationer er lavet af genbrugstræ og kærlighed", siger Christian Almvig.

Når man køber en kop kaffe hos KAFFE, støtter man samtidig lokalområdet, idet 5 kroner fra hver solgt kaffe går til kunstnerkollektivet Bureau Detours, som sørger for at sætte en masse lokale initiativer i søen.

Christian Almvigs mål var at skabe en kaffebar, som udover selvfølgelig at servere god kaffe, skulle være personlig, intim, nærværende og fyldt med kærlighed. Det er i den grad lykkedes, og de besøgende går fra KAFFE med et smil på læben.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.01.2011 til 05.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Mandag-fredag 8.00-22.00
Lørdag-søndag 9.00-22.00

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Herre god kaffe! Og det er vel egentlig det vigtigste... Skulle man tro. Men Kaffe har oven i hatten charmen der gør oplevelsen dét bedre. Man kan kun tage hatten af for entusiasmen omkring alt lige fra indretning til bønnerne, til godtgørende formål og ikke mindst at kunderne er i højsædet. Især de små. Vi ses helt sikkert igen!"

Set på mitkbh.dk

AOK

"Min nye dagligstue! ...så hjælper det selvfølgelig også at man bor lige om hjørnet. Rigtig hyggeligt sted og fortjener en varm anbefaling"

Set på aok.dk

Aftalepart

KAFFE (ikke i brug)
CVR: ??
  • KAFFE (ikke i brug)
    KAFFE
    Istedgade 90
    1650 København V
Vælg variation
Vælg variation