Frufod_001.JPG
Frufod_002.JPG
Frufod_003.JPG
Frufod_004.JPG
Frufod_005.JPG
Frufod_006.JPG

Sommerklar fødder med luksus-fodbehandling

230,- / 460,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få gjort fødderne sommer- og sandalklar med en 75 min. luksus-fodbehandling hos Fru Fods nye lokaler på mondæne Frederiksberg Allé

Mere end wellness

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

”Fodbehandling – det er nok noget kvinder mest gør sig i…,” tænker jeg. Og jeg har med stor sandsynlighed ret. I skrivende stund morer kvindelige kolleger sig i hvert fald gevaldigt over billederne af behandlingen af mine vinterblege fødder. Efter at have besøgt Brigitte Starfelt vil jeg dog argumentere for, at mænd har mindst lige så meget brug for en omgang fod-treatment som kvinder. Det var virkelig rart og tiltrængt.

”De mest tilredte fødder, jeg behandler, tilhører ofte mænd,” nævner Brigitte på et tidspunkt, mens hun giver mine fodboldfødder en tiltrængt omgang slibning. For et lille års tid siden gav min ene storetånegl op og faldt af efter at være blevet mast utallige gange af fodboldknopper.

”En fodnegl vokser ca. 1 millimeter om måneden,” forklarer Brigitte, der er lægeeksamineret fodplejer og har en lang baggrund fra hospitalsvæsnet. Min negl er næsten vokset helt ud, men har groet lidt skævt, så den borer sig ned og irriterer huden ved siden af neglen. Nu håber jeg, at rensningen hjælper neglen til at vokse ordentlig ud.

Det er virkelig rart med fodbad, peeling og massage, men Fru Fods luksus-behandling er mere end ’bare’ wellness. Det er en behandling, der kan afhjælpe skavanker. Jeg nød i hvert fald Brigittes behandling i fulde drag og kan nu se frem til et par fødder, der er klar til mere fodbold, men også sandaler og sommervejr. Meget varme anbefalinger skal lyde herfra.

Glæd dig til…

- Varmt fodbad 

- Klip, rens og slibning af negle

- Beskæring og slibning af hård hud (og eventuelle ligtorne)

- Peeling med oliesalt

- Fodmassage

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.05.2012 til 20.09.2012.

Tilbuddet gælder en luksusbehandling for 1 person.

Tidsbooking skal ske 2 dage inden på tlf. 22 17 50 22.

Evt. afbud til en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers vil værdibeviset blive indløst af hensyn til klinikkens planlægning.

Max. 175 værdibeviser til salg i alt.

Max. 2 værdibeviser pr. person.Information

Åbningstider: Efter aftale.

Hjemmeside: www.frufodfodpleje.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Jeg har været inde hos Fru Fod Fodpleje, og jeg må sige at du er den bedste”

- Set på frufodfodpleje.dk

Aftalepart

Fru Fod Fodpleje
CVR: 33834705

Adresse

Frederiksberg Allé 12
1820 Frederiksberg C
  • Fru Fod Fodpleje
    Frederiksberg Allé 12
    1820 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation