Cofoco går nye veje - igen
Frederik Plum
Cofoco-konceptet var en mindre revolution, da den første
restaurant kom til København i 2004. Nu retter Cofoco-drengene
blikket mod magasin-branchen, som de vil forandre med deres nye
kulinariske livsstilsmagasin, Copenhagen Food. Magasinet er
funderet over samme principper som restauranterne: Du får et
lækkert og innovativt magasin til en overkommelig pris. Dagens
Tilbud giver 4 numre af Copenhagen Food, 1 eksemplar af Cofocos nye
kogebog samt to værdikuponer á 100 kr. til Cofocos nye restaurant i
centrum, Public House.
Torben, der er en af drengene bag Cofoco, forklarer spændt om
deres seneste koncept, Copenhagen Food: "Det er et magasin, der nok
vil udfordre den gængse opfattelse af, hvad madmagasiner er her i
Danmark. Vi blander det man kender fra livstilsmagasinet med god,
sund og hurtig mad."
Torben forklarer, at magasinet vil have en 'good feeling' over
sig, og at det ikke bliver et snobbet blad, hvor læserne ikke kan
følge med. For at understrege det jordnære koncept, vil
reportagerne i magasinet snarere omhandle, hvordan maden eller
køkkenets inventar bliver produceret lokalt i Toscana eller
Frankrig, end det vil omhandle snobbet og dyr mad, som læseren ikke
selv kan lave.
Dagens Tilbud giver også et eksemplar af Cofocos nye kogebog,
der guider læseren gennem de opskrifter, der gjorde Cofoco til en
succes. Der er lagt vægt på at opskrifterne er nemme at lave, men
samtidig at maden er gourmetmad. Kogebogen viser også Cofocos
historie i ord og billeder.
Sammen med bogen og magasinet er det selvsagt på sin plads med
en tur på Cofocos nyeste restaurant. Derfor indeholder Dagens
Tilbud også 2 værdibeviser á 100 kr. til Public House.
Gastro-pubben ligger på Vester Voldgade lige ved Rådhus Pladsen, og
serverer engelsk mad, som for eksempel Fish n' Chips eller Beef
Wellington.