67% på Cofocos Madunivers

Cofoco går nye veje - igen

Frederik Plum

Cofoco-konceptet var en mindre revolution, da den første restaurant kom til København i 2004. Nu retter Cofoco-drengene blikket mod magasin-branchen, som de vil forandre med deres nye kulinariske livsstilsmagasin, Copenhagen Food. Magasinet er funderet over samme principper som restauranterne: Du får et lækkert og innovativt magasin til en overkommelig pris. Dagens Tilbud giver 4 numre af Copenhagen Food, 1 eksemplar af Cofocos nye kogebog samt to værdikuponer á 100 kr. til Cofocos nye restaurant i centrum, Public House.

Torben, der er en af drengene bag Cofoco, forklarer spændt om deres seneste koncept, Copenhagen Food: "Det er et magasin, der nok vil udfordre den gængse opfattelse af, hvad madmagasiner er her i Danmark. Vi blander det man kender fra livstilsmagasinet med god, sund og hurtig mad."

Torben forklarer, at magasinet vil have en 'good feeling' over sig, og at det ikke bliver et snobbet blad, hvor læserne ikke kan følge med. For at understrege det jordnære koncept, vil reportagerne i magasinet snarere omhandle, hvordan maden eller køkkenets inventar bliver produceret lokalt i Toscana eller Frankrig, end det vil omhandle snobbet og dyr mad, som læseren ikke selv kan lave.

Dagens Tilbud giver også et eksemplar af Cofocos nye kogebog, der guider læseren gennem de opskrifter, der gjorde Cofoco til en succes. Der er lagt vægt på at opskrifterne er nemme at lave, men samtidig at maden er gourmetmad. Kogebogen viser også Cofocos historie i ord og billeder.

Sammen med bogen og magasinet er det selvsagt på sin plads med en tur på Cofocos nyeste restaurant. Derfor indeholder Dagens Tilbud også 2 værdibeviser á 100 kr. til Public House. Gastro-pubben ligger på Vester Voldgade lige ved Rådhus Pladsen, og serverer engelsk mad, som for eksempel Fish n' Chips eller Beef Wellington.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.07.2010 til 11.08.2010.

Magasinet Copenhagen Food udkommer kvartalsvis. Det første nummer vil være på gaden midt i august.

Du modtager en mail fra Cofoco, hvorefter magasinet bliver sendt hjem til den adresse du oplyser.

Bogen og værdikuponer kan afhentes og indløses på Public House til og med den 11. august, hvor Dagens Tilbud udløber.Information

Public House har følgende åbningstider:

Man-søn: 12-15?(frokost)

Man-søn: 17.30-24 (aftensmad)

Anmeldelser

AOK

"Maden er ærlig og velsmagende - man fatter næsten kke det kan gøres til de penge. Specielt er jeg vild med deres Fish and Chips, som til 85,- kr må siges at være lidt af et kup!."

Set på aok.dk

Aftalepart

Cofoco
CVR: 32767230
  • Cofoco
    Public House

    Vester Voldgade 25

    1552 København V
Vælg variation
Vælg variation