tagmednu_001.JPG
tagmednu_002.JPG
tagmednu_003.JPG
tagmednu_004.JPG
tagmednu_005.JPG
tagmednu_006.jpg

Wrapsandwich med øko sodavand el. juice for 2 pers.

65,- / 138,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Få en frisklavet Polarrulle wrap + øko Bionade-vand eller Human økojuice for 2 pers. og prøv et sundere frokostalternativ to go. Vælg mellem 8 fyld

Fastfood med omtanke

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

Svenskeren Ulf Moquist har luret danskernes madvaner. Det skal gå stærkt, fordi de fleste af os har en tætpakket hverdag, men vi vil samtidig gerne have mad med omtanke. Han har nu genåbnet butikken Tagmed.nu, som ligger lige ved Amagerbro metrostation og Amagercentret, hvor folk hver dag haster forbi. Her kan du få alt fra varm CO2-neutral økokaffe og økologisk morgenmad til velsmagende færdigretter til aftensmaden, som naturligvis er uden tilsætningsstoffer. 

Ulf har tidligere været ejer af en større café, hvor han  bl.a. blev nomineret til ”Danmarks Bedste Sandwich” i 2007. Nu står han i stedet bag Tagmed.nu, hvor de gode sandwiches selvfølgelig stadig er at finde.  Hver dag går han glad på jagt efter friske, sunde, økologiske råvarer, som han bruger til sine frisklavede sandwiches som den lækre Polarrulle af nordsvensk blødt tyndbrød. Det særlige brød er hentet i nabolandet, og du kan vælge imellem følgende fyld – nogle mere svenskinspirerede end andre:

1) Tunsalat, æg, tomat, rødløg og oliven

2) Røget laks med skagenssalat, asparges og dild

3) Grillet kylling med bacon, agurk, kyllingesalat og karry

4) Røget skinke med Västerbotten ost, dijonsennep og råkostsalat

5) Köttbullar, rødbedesalat og agurk

6) Røget rensdyr, agurkemayonnaise og salat 

7) Æg med svensk kaviar, agurk og dild

8) Västerbotten ost, tapenade, tomat og råkostsalat

Sandwichshoppen har åbent mellem kl. 11-15, men allerede fra kl. 7.30 kan du trække sunde og lækre produkter i en af de fire automater, der har åbent til kl. 19.30. Butikkens fødevareautomater har nemlig alt fra morgenmad, aftensmad, kolde og varme drikke og frisksmurte sandwiches i frokostperioden.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.04.2012 til 06.07.2012.

Max. 2 værdibevis pr. person

Max. værdibeviser til salg: IngenInformation

Åbningstider: Man-fre: 11-15

Hjemmeside: www.tagmed.nu

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Automatcaféen tagmed.nu er et rigtig godt alternativ til pølsevogn og kedelige boller fra FaktaQuick. Her kan man få spændende svenske drikkevarer og snacks samt sandwiches og lækkerier som kage og chokolade. I automaten finder man fx. den typisk svenske polarrulle og enddag med interessant og lækkert fyld som fx. rensdyr. Man kan også få færdigretter til at tage med hjem og varme i mikroen. 

Alt trækkes i atuomater ved brug af dankort og der er ingen betjening. Det er super nemt at bruge automaterne og sandwichene er friske og nysmurte fra Café La Suède (som i sig selv er et suverænt undergrunds Amager sted). Tagmed.nu ligger en spytklat fra metronedgangen til Amagerbro Metro og er efter min mening et super originalt koncept og fantastisk mad til rimelige priser. Sådanne steder vil jeg personligt gerne have mange flere af på Amager.

Seks stjerner

- Set på MitKBH

Aftalepart

Tagmed.nu
CVR: ?????

Adresse

Blekingegade 4
Kbh S
  • Tagmed.nu
    Blekingegade 4
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation