akut_001.JPG
akut_002.JPG
akut_003.JPG
akut_004.JPG
akut_005.JPG
akut_006.JPG

Få 1 times session mod eksamensangst

399,- / 875,-
 • 54% rabat
 • Slutter om

Få hjælp til at overkomme din eksamensangst med solide og gennemprøvede teknikker hos Lisbeth C. Jørgensen på Østerbro eller i Hillerød

Artiklens overskrift: Pust din eksamensangst ud

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

”Jeg kan garantere, at du får lige præcis den hjælp, du har brug for. Det er ganske enkelt min fornemste opgave og force at finde ud af, hvad der vil hjælpe dig. Og jeg rammer plet - hver gang! Mine teknikker er solide og gennemprøvede. Når du går ud ad døren, er du udstyret med skræddersyede redskaber,”  fortæller Lisbeth C. Jørgensen til Downtowns udsendte. 

For at demonstrere sin viden beder hun mig lægge mig på gulvet og rulle rundt på et tæppe, som hun har bredt ud. Jeg føler mig lidt dum, som jeg ligger der og ruller, men der er noget beroligende ved øvelsen.

”Huden er vores største føleorgan, og når du stimulerer den, slapper du automatisk af,” forklarer Lisbeth C. Jørgensen om øvelsen. Bagefter beder hun mig vende mig om på maven og trække vejret dybt ind. Selvom det er en helt simpel øvelse, så virker den. Vi puster så at sige angsten ud og trækker ro ind i kroppen.

Når vi skal til eksamen har vi en tendens til kun at trække vejret i brystkassen, fordi det er svært at trække vejret dybt og langsomt, når vi er pressede. Her hjælper det at spænde alle musklerne i kroppen. Når vi slipper spændingen, kommer vejrtrækningen automatisk ned i maven. Det virker enormt beroligende i hele kroppen.

I samspil med positiv tænkning, indre styrke, selvværd, selvtillid og visualisering hjælper dig fysiske øvelser dig med effektivt at overvinde din eksamensangst, så du kan gå til eksamen med ro i dig selv og koncentrere dig om det, du skal.

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.04.2012 til 30.07.2012.

Booking skal ske på tlf. 25 37 17 08 eller via mail: mail@akutcoaching.dk

Værdibeviset kan indløses i Livsgalleriet i Hillerød eller i Astrologihuset på Østerbro.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før pr. telefon. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider: Man-fre: 10-18

Hjemmeside: www.akutcoaching.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Lisbeth C. Jørgensen
CVR: 28996748

Adresse

Teglværksgade 37, 4.sal
2100 KBH Ø
 • Lisbeth C. Jørgensen
  c/o Astrologihuset
  Teglværksgade 37, 4. th
  2100 København Ø
 • Lisbeth C. Jørgensen
  c/o Livsgalleriet
  Slotsgade 15, 2. th.
  3400 Hillerød
Vælg variation
Vælg variation